Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.)

piatok, 15. marec 2013 13:49 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Manchester City: Útočník Carlos Tévez je podľa zdrojov blízkych klubu v Manchestri šťastný a neočakáva sa jeho letný odchod z Etiahd Stadium. Argentínčanova súčasná zmluva vyprší na konci budúcej sezóny a už teraz sa špekuluje o tom, kedy  podpíše nový kontrakt.

Manchester City: Obranca Citizens Kolo Touré tvrdí, že si aj napriek neistej budúcnosti užíva život na Etihad Stadium. Jeho kontrakt s Manchestrom City vyprší už v lete a zdá sa, že jeho kariéra v tomto špičkovom anglickom klube sa chýli ku koncu.

Chelsea & Manchester City: José Mourinho tvrdí, že prípadný úspech či neúspech v Champions League v tejto sezóne nebude mať žiadny dopad na jeho budúcnosť v španielskom klube. Mourinho je spájaný s letným odchodom do Chelsea či Manchestru City a sám neskrýva svoju náklonnosť k Premier League.

Chelsea:
Holandský manažér Guus Hiddink momentálne trénuje Anzhi Makhachkala, ale v nedávnom rozhovore prehlásil, že je pripravený prijať novú, veľkú výzvu a rád by skúsil šťastie v Anglicku. V sezóne 2008/09 dočasne trénoval Chelsea a je možné, že sa Blues ujme opäť, keďže Benitéz v lete na Stamford Bridge končí.

Manchester United: Portugalský záložník Nani verí, že jeho čas v tejto sezóne ešte len príde a rád by dokázal, že môže byť pre Manchester United vo veľkých zápasoch významným hráčom.

Manchester United: Tréner anglickej reprezentácie Roy Hodgson povolal po dvoch rokoch Ria Ferdinanda naspät do národného mužstva. Stopér Manchestru United sa objavil v nominácii na blížiace sa kvalifikačné stretnutia proti San Marínu a Čiernej Hore.

Liverpool: Manažér Liverpoolu Brendan Rodgers odmieta špekulácie o tom, že by mohli Suso a Sterling odísť na hosťovanie. Zároveň potvrdil, že Joe Allen bude musieť podstúpiť operáciu ramena.

Liverpool: Bývalý záložník Reds Nuri Sahin trvá na tom, že hlavnou chybou, prečo sa turecký hráč na Anfield Road nepresadil bolo, že ho manažér Brendan Rodgers staval na neobvyklú pozíciu pod útočníkov, kde nikdy predtým nehral.

Arsenal: Po predvčerajšom vypadnutí z Ligy majstrov je jasné, že Arsenal ani v tejto sezóne nezíska žiadnu trofej. Manažér Arséne Wenger aj napriek tomu trvá na tom, že plánuje dodržať svoju zmluvu, ktorá vyprší v lete 2014.

Tottenham: Gólman Spurs Brad Friedel prezradil, že plánuje hrať tak dlho, ako to bude len možné a že sa cíti rovnako dobre, ako pred 20 rokmi. Friedel, ktorý má už 41 rokov, teda rozhodne neplánuje povesiť kopačky na klinec.

Swansea: Kouč Swansea Michael Laudrup tvrdí, že nie je prekvapený zo zvýšeného záujmu o Ashleyho Williamsa. Kapitána Labutí by radi do svojich radov získali Arsenal i Liverpool.