Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)

sobota, 16. marec 2013 11:25 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.3.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Barcelona: Katalánsky klub odmieta možný letný odchod Davida Villu z Nou Camp. Správy naznačujú, že Španiel by mohol zamieriť do Arsenalu, avšak Barcelona si uvedomuje, že náhrada za tohto útočníka by sa zháňala veľmi ťažko.

Barcelona: Barca sa bude musieť mesiac zaobísť bez svojho kapitána Carlesa Puyola, ktorému sa vrátilo zranenie kolena. Odhaduje sa, že veterán z Nou Camp bude laborovať so zranením maximálne 45 dní.

Barcelona: Športový riaditeľ Blaugrana Andoni Zubizarreta sa domnieva, že PSG bude pre Barcelonu vo štvrťfinále Champions League predstavovať vážnu hrozbu, a to najmä preto, že v Paríži hrá niekoľko bývalých Kataláncov.

Real Madrid: Agent Karima Benzemu vyhlasuje, že útočník v lete Real Madrid neopustí a jeho budúcnosť na Santiago Bernabeu bude mať ešte dlhý priebeh. 25-ročný Francúz bol spájaný s odchodom do PSG.

Atletico Madrid:
Útočník Atletica Radamel Falcao by v tejto sezóne veľmi rád získal trofej Copa del Rey. Finále sa bude hrať na Santiago Bernabeu a Kolumbijčan si myslí, že výhra trofeje na tomto štadióne by bola pre fanúšikov Los Colchoneros jedinečnou chvíľou.

Malaga: Hráč Malagy Joaquin sa nemôže dočkať štvrťfinále Ligy majstrov proti Borussi Dortmund a je si istý, že jeho tím bude hrať v oboch stretnutiach na 200%, aby si vybojovali postup, aj keď sú outsiderom.