Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)

sobota, 16. marec 2013 11:27 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Manchester United: Športový riaditeľ PSG Leonardo dementoval správy o možnej ponuke za útočníka Manchestru United Waynea Rooneyho. Trvá na tom, že Parížania sa plne zameriavajú na prebiehajúcu sezónu.

Chelsea & Tottenham
: Športový riaditeľ Benficy Rui Costa hovorí, že favoritmi tohtoročnej Európskej ligy sú Chelsea a Tottenham, a je rád, že sa im v piatkovom lose vyhli, no zároveň zachováva rešpekt voči ich nasledujúcemu anglickému súperovi, Newcastlu.

Chelsea & Tottenham: 32-ročný útočník Fenerbahce Dirk Kuyt tvrdí, že jeho tím sa na štvrťfinále Europa League proti Laziu teší, no zároveň je rád, že sa v žrebe vyhli londýnskym súperom, Chelsea a Tottenhamu.

Manchester City: Manažér Citizens Roberto Mancini prezradil, že Vincent Kompany a Sergio Aguero budú v sobotňajšom zápase proti Evertonu chýbať, ale obaja by mali byť fit 30. marca na stretnutie proti Newcastlu.

Arsenal: Gunners sa v tabuľke najvyššej anglickej súťaže nachádzajú až na piatej priečke, no Arséne Wenger verí, že jeho tím je schopný umiestniť sa v prvej štvorke a zabezpečiť si účasť v Champions League pre budúcu sezónu.

Newcastle United
: Manažér Newcastlu Alan Pardew sa pre túto sezónu bude musieť rozlúčiť so službami Hatema Ben Arfu. Francúz má poranenú kolennú šľachu, ktorá si vyžaduje chirurgický zákrok, čiže svojmu tímu v tomto ročníku už nepomôže.

Everton
: Stredopoliar Toffees Leon Osman dúfa, že kouč David Moyes zostane na Goodison Parku minimálne aj v nasledujúcej sezóne. Manažérovi končí po sezóne s Evertonom zmluva a doposiaľ nedošlo k jej predĺženiu.

Fulham: Manažér Cottagers Martin Jol povedal, že Walesan Gareth Bale je súčasne v životnej forme a myslí si, že tento player Tottenhamu je aktuálne najlepším hráčom v Premier League.

West Brom: Manažér Baggies Steve Clarke neočakáva, že útočník Chelsea Romelu Lukaku bude hosťovať na The Hawthorns aj v budúcej sezóne, aj keď by bol veľmi rád, keby im ho Blues zapožičali aj v ročníku 2013/14.

Reading:
Lodivod Bradford City Phil Parkinson odmieta špekulácie o možnom príchode do Readingu. Jeho aktuálny kontrakt s Bradfordom síce po sezóne končí, no v súčasnej dobe údajne už prebiehajú rokovania o novej zmluve.