Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)

nedeľa, 17. marec 2013 09:56 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.3.)

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Barcelona: O krídelníka Barcelony Alexisa Sanchéza má podľa portálu forzaitalianfootball veľký záujem taliansky Inter Miláno. Chilský reprezentant sa tak možno vráti do Serie A, kde v minulosti pôsobil v drese Udinese.

Barcelona: Kouč PSG Carlo Ancelotti ticho verí, že jeho tím má vo štvrťfinále Ligy majstrov proti Barcelone šancu uspieť. Vie, že Katalánci budú pre Parížanov ťažkým sústom, no zároveň trvá na tom, že Španieli nie sú neporaziteľní.

Barcelona: Bývalý útočník Barcy Patrick Kluivert si je vedomý, že Blaugrana sú vo štvrťfinále Champions League proti PSG favoritom, ale dodáva, že Parížania aj napriek tomu predstavujú veľkú hrozbu, najmä s útočníkom Zlatanom Ibrahimovičom.

Real Madrid: Bývalý tréner Realu Bernd Schuster chváli Cristiana Ronalda za prácu, ktorú odvádza pre tím a domnieva sa, že José Mourinho odviedol v tejto sezóne na Santiago Bernabeu dobrú prácu. Ronalda opísal ako schopného a ochotného niesť tím na svojich pleciach.

Levatne: Teraz už bývalý útočník Levante Obafemi Martins oficiálne prestupuje do MLS, kde bude obliekať farby Seattlu. V španielskom klube nebol spokojný s platom a po dohode na začiatku tohto týždňa sa nechal v Levante vykúpiť zo zmluvy.

Real Mallorca: Tréner Mallorcy Gregorio Manzano vyhlásil, že mexický talentovaný útočník Giovani je ich Ronaldom. Bývalý hráč Tottenhamu je kľúčovou postavou španielskeho celku.