Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)

nedeľa, 17. marec 2013 10:00 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Everton: Slovenský brankár Ján Mucha sa po takmer dvoch rokoch dočkal prvého výrazného momentu v drese liverpoolskeho klubu. Včera predviedol v Premier League vynikajúci výkon proti šampiónovi z Manchestru City a mal veľký podiel na nečakanej výhre 2:0.

Manchester City
: Hviezda Fiorentiny Stevan Jovetic naštartoval špekulácie o možnom letnom prestupe do Manchestru City tým, že priznal, že by chcel otestovať sám seba vo väčšom klube.

Chelsea: Obranca Blues Gary Cahill hovorí, že únava si vyberá svoju daň a momentálne ju je na hráčoch Chelsea poznať. Zverenci Rafu Benitéza súťažia na troch frontoch, snažia sa o víťazstvo FA Cupu, Európskej ligy a zároveň je ich cieľom skončiť v lige v prvej štvorke.

Newcastle United: Francúzsky záložník Yohan Cabaye uistil fanúšikov, že zranenie triesla, ktoré si privodil vo štvrtkovom stretnutí Europa League proti Anzhi Makhachkala nie je vážne a možno nastúpi už v nedeľňajšom ligovom zápase proti Wiganu.

QPR: Brankár Queens Park Rangers Robert Green verí, že Rangers sa ešte môžu v tejto sezóne zachrániť, avšak zároveň si uvedomuje, že to bude súboj na život a na smrť. Pokiaľ QPR zostúpi, Tony Fernandes bude veľmi sklamaný a zrejme nastanú v tíme veľké zmeny.

West Ham: Kouč Hammers Sam Allardyce chce diskutovať s vedením klubu o novej zmluve hneď po tom, ako náhle bude mať West Ham istú záchranu v Premier League. Jeho aktuálny kontrakt vyprší na konci sezóny.

West Ham: Záložník Chelsea Yossi Benayoun by sa mohol vrátiť do West Hamu. Izraelčanovi končí v lete na Stamford Bridge zmluva a Hammers údajne vyjadrili záujem o jeho služby.

Wigan: Manažér Wiganu Roberto Martinéz vyzdvihol lojalitu predsedu klubu Davea Whelana a tvrdí, že u neho má takú dôveru, že by ho chcel na DW Stadium udržať aj napriek tomu, keby Latics zostúpili.

Reading: Záložník Palerma Jasmin Kurtic má namierené do anglickej Premier League. Záujem o hráča prejavil anglický celok Reading momentálne bojujúci o záchranu v najvyššej anglickej súťaži a k prestupu by mohlo dôjsť už v lete.