Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)

pondelok, 18. marec 2013 12:34 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Barcelona: Kapitán Blaugrana Carles Puyol podstúpil v piatok operáciu kolena,  podľa lekárov by sa však mohol vrátiť na trávnik ešte pred koncom aktuálnej sezóny. Presný dátum jeho návratu ale nedokážu odhadnúť.

Barcelona:
Návrat Carlesa Puyola sa predpokladá ešte v tejto sezóne, aj napriek tomu hľadajú Katalánci náhradu. Vyhliadli si mladého 18-ročného zadáka AS Rím Marquinhosa. Taliansky celok si cení tohto Brazílčana na 25 miliónov eur.

Barcelona
: Brazílska hviezda Santosu Neymar túži prestúpiť do veľkého klubu ako je Barcelona. Záujemcov o jeho služby je viac než dosť, patria medzi nich aj veľkokluby ako Real Madrid či Chelsea. Zmeniť pôsobisko chce ešte pred budúcoročnými majstrovstvami sveta v Brazílii.

Real Madrid: Útočník Realu Gonzalo Higuain uisťuje fanúšikov, že bude so svojimi spoluhráčmi bojovať o titul a znepríjemňovať Barcelone život až do konca sezóny. Biely Balet stráca na Barcu 13 bodov.

Real Madrid: Asistent trénera Realu Madrid Aitor Karanka podporil útočníka Gonzala Higuaina, ktorý strelil v poslednom ligovom stretnutí proti Mallorce dva góly. Argentínčanovi sa v tejto sezóne príliš nedarí a zaostáva v tieni Francúza Karima Benzemu.

Atletico Madrid
: Obranca Atletica Miranda predĺžil zmluvu v Madride do roku 2016 a je rád, že bude hájiť farby klubu aj v nasledujúcich sezónach. Hlavným aspektom zotrvania Brazílčana bol skvelý trénerský tím.