Main Content

KROOS: Som nešťastný, že sme dostali Juventus

pondelok, 18. marec 2013 12:35 | Autor: Anton Martinka

KROOS: Som nešťastný, že sme dostali Juventus
KROOS: Som nešťastný, že sme dostali Juventus | zdroj: foto TASR

23-ročný Toni Kroos chová veľký rešpekt k šampiónovi Serie A Juventusu Turín, zatiaľ čo jeho kolega Manuel Neuer má podobný rešpekt, no verí, že Bayern určite postúpi.

Stredopoliar Bayernu Mníchov Toni Kroos sa domnieva, že Bavori v piatkovom losovaní štvrťfinále Ligy Majstrov dostali jeden z najhorších tímov. Kroos zároveň  dodal, že pre Bayern mohla byť horším súperom už len Barcelona.

“Juventus preukázal veľkú silu, keď v skupinovej fáze porazil víťaza minuloročnej Ligy Majstrov. Po Barcelone je Juventus pre nás tou najhoršou možnosťou,“ vyjadril sa talentovaný záložník pre oficiálnu stránku Bayernu Mníchov.

Toni sa okrem žrebovania Ligy Majstrov vyjadril aj ku nadchádzajúcemu zápasu s Juventusom, ktorý sa odohrá 2. apríla v Allianz Aréne.

“Aby sme postúpili budeme musieť podať dva skvelé výkony. Najlepšie by však bolo, ak by sme si už v prvom zápase udržali čisté konto, no bude to veľmi náročné, keďže Juventus disponuje takými skvelými hráčmi akými sú Arturo Vidal či Andrea Pirlo,“ nechal sa počuť Kroos.

Ďalším hráčom, ktorý sa pre stránky Bayernu vyjadril o nadchádzajúcom súperovi v Lige Majstrov je brankár Manuel Neuer. 26-ročný brankár však sršal väčším sebavedomím ako Kroos. “Juventus je veľký klub s veľkým menom. Talianske tímy boli vždy dobre organizované, ale aj tak si myslím, že máme veľkú šancu na postup. Tešíme sa na obe hry, no je pre nás výhodou, že začíname doma.“