Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)

utorok, 19. marec 2013 09:29 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

Real Madrid: Portugalský útočník Cristiano Ronaldo by v tejto sezóne rád vyhral s Realom nejakú trofej. Na otázku, či bude pokračovať na Santiago Bernabeu aj v budúcej sezóne však odpovedať odmietol.

Barcelona: Španielsky útočník David Villa sa v posledných stretnutiach rozohral a vedenie katalánskeho klubu pre neho chystá novú dvojročnú zmluvu. Barca sa chce vyhnúť zbytočným špekuláciám o prestupe Villu, prednedávnom dokonca potvrdili, že nie je na predaj.

Barcelona: Blaugrana sa budú musieť minimálne v nasledujúcich šiestich týždňoch zaobísť bez zraneného Adriana. Obranca Barcelony si v poslednom ligovom stretnutí proti Rayo Vallecano poranil kolennú šľachu.

Barcelona:
Zadák Kataláncov Gerard Pique zdôraznil, že tím z Nou Camp sa pred rozhodujúcou etapou sezóny dostal do skvelej fyzickej kondície.

Espanyol & Zaragoza: Deportivo La Coruna sa nachádza v tabuľke Primera Division na poslednej priečke a vypadá to na zostup. Očakáva sa následný odchod najlepších hráčov, medzi ktorých patrí aj útočník Riki, o ktorého už prejavila záujem Zaragoza spoločne s Espanyolom.

Atlético Madrid: Podľa Daily Star by sa mohol brankár Chelsea Thibaut Courtois pobrať do Atlética Madrid po sezóne natrvalo, mladý klenot si však na Stamford Bridge cenia na 17 miliónov libier.