Main Content

Boxing Duel – nástup novej generácie športových hier

utorok, 19. marec 2013 10:14 | Autor: Martin Gregor

Boxing Duel – nástup novej generácie športových hier
Boxing Duel – nástup novej generácie športových hier

Kto z nás sa aspoň občas nepristihne pri tom, ako v mysli dvíha nad hlavou cennú športovú trofej za burlivých ovácií publika. To sa ale väčšine z nás pravdepodobne nikdy nepodarí, a tak si aspoň s obľubou zahráme hru, v ktorej si podobný pocit môžeme vychutnať aj bez tvrdého tréningu a jedinečného talentu.

Jednou z takýchto hier je aj čerstvá novinka na trhu – Boxing Duel. Začnete tým, že si vytvoríte svoju vlastnú boxerskú identitu. Na začiatku ste len chudobný stredoškolák zo štvrte plnej kriminality a pouličných gangov. Váš otec, bývalý boxer, zomrel pri autonehode a vy sa rozhodnete pokračovať v jeho šľapajách.

Nepotrvá dlho a váš talent ši všimne jeden boxerský tréner a pozve vás na skúšku do klubu. Ďalej vám ale nebudeme prezdrádzať, pretože príbeh sa bude pekne zamotávať a zistíte, že niektoré veci vôbec nie sú také ako sa javia.

Prvými úrovňami hry vás bude sprevádzať tutoriál, vďaka ktorému sa naučíte základné princípy hry. Musíte plniť rôzne úlohy, za ktoré budete získavať skúsenosti a peniaze. Vďaka skúsenostiam sa zvyšuje vaša úroveň a postupne odomykáte nové a nové herné prvky.

Za peniaze môžete vylepšovať svoje boxerské atribúty, učiť sa špeciálne techniky a schopnosti, alebo si  napríklad môžete kúpiť  kvalitnejšie rukavice alebo tréningové pomôcky.

Hlavným korením  tejto hry sú samotné zápasy proti ostatným hráčom, ktorí hrajú túto hru. Vyberiete si vhodného súpera, vyzvete ho na súboj, a ak ho porazíte, zoberiete mu časť jeho  peňazí a vymeníte si s ním miesto v rebríčku. Môžete sa zúčastňovať i turnajov, kde sa dá tiež pekne privyrobiť a vyhrať nejaké tie majstrovské opasky.

Hoci je hra na prvý pohľad jednoduchá, na to  aby ste uspeli, musíte mať dobré strategické a ekonomické myslenie. Tí, ktorí toto zvládnu najlepšie, ocitnú sa na vrchole rebríčkov.

Výhodou hry je, že si ju môžete kedykoľvek zapnúť, zahrať si zápasy, splniť vaše úlohy a podstatné je, že hráte tempom, ktoré vám vyhovuje. Zaregistrujte sa na stránke www.boxingduel.com a začnite hrať už dnes!