Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)

streda, 20. marec 2013 11:30 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner Madridčanov José Mourinho spochybnil voľbu trénera roka v ankete Zlatej lopty FIFA. Tvrdí, že hlasy niekoľkých ľudí, ktorí mu potvrdili, že ho volili, sa vo výsledkoch objavili u iných kandidátov.

REAL MADRID: Obranca Realu Sergio Ramos sa plánuje zapísať do histórie španielskeho futbalu. Tento týždeň ho čaká 100-tý zápas v drese svojej rodnej krajiny.

REAL MADRID:
Záložník Bieleho baletu Sami Khedira si počas utorňajšieho tréningu nemeckej reprezentácie poranil členok. Vážnosť zranenia a dĺžka absencie zatiaľ známa nie je.

BARCELONA: Obranca Toulouse Aymen Abdennour potvrdzuje, že Barcelona o neho prejavila záujem. Nedávno bol údajne vyzvaný k sledovaniu zápasu Champions League proti AC Milánu.

BARCELONA: Obranca Blaugrana Eric Abidal odohral v utorok svoj prvý zápas odvtedy, čo podstúpil pred viac ako rokom transplantáciu pečene. Napriek náročnému zraneniu sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére.

GETAFE: Záložník Getafe Medha Lacen by uvítal možnosť zahrať si v Premier League, v tejto chvíli však nevie nič o záujme Swansea City. Sústredí na sezónu a v lete uvidí, čo sa stane.