Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)

streda, 20. marec 2013 11:36 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Argentínsky útočník Carlos Tévez by sa podľa Daily Express mohol po sezóne vrátiť do rodnej krajiny. Záujem o Tévezove služby prejavila Boca Juniors.

MANCHESTER CITY: Útočník Neapolu Edinson Cavani možno po sezóne posilní Manchester City. Taliansky celok požaduje za svoj klenot 60 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Red Devils by v lete radi priviedli do svojich radov záložníka Juliana Draxlera zo Schalke. Avšak nemecký klub plánuje 19-ročného mladíka udržať.

CHELSEA: Kapitán Blues John Terry označil svojho kolegu Franka Lamparda ako najlepšieho hráča v histórii klubu. Napriek tomu Angličan zrejme po sezóne na Stamford Bridge skončí.

ARSENAL: Prekvapivou špekuláciou je možný letný odchod Petra Čecha z Chelsea. Český gólman je v záujme konkurenčného Arsenalu.

STOKE CITY: Gólman Potters Asmir Begovic je v hľadáčiku hneď troch špičkových klubov z anglickej Premier League, a to Manchestru United, Chelsea a Arsenalu. Stoke požaduje za svoju brankársku jednotku 15 miliónov libier.

STOKE CITY: Niekdajšie zázračne dieťa anglického futbalu teraz už 33-ročný útočník Michael Owen sa pre chronické zdravotné problémy, ktoré mu neumožnili v posledných rokoch nadviazať na slávne okamihy z úvodu kariéry, rozhodol zavesiť kopačky na klinec.

WEST BROM: Útočník Albionu Peter Odemwingie je vo svojom klube tak nespokojný, že zvažuje o ukončení zmluvy tým, že zaplatí West Bromu odškodné.

WIGAN:
Manažér Latics Roberto Martinez chce záložníka Rya Miyaichiho z Arsenalu zobrať na hosťovanie aj v budúcej sezóne.