Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)

štvrtok, 21. marec 2013 08:55 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

 

LIVERPOOL: Slovenský obranca The Reds Martin Škrtel to má údajne na Anfield Road zrátané. Po príchode nového manažéra Brendana Rodgersa stratil miesto v zostave a v lete ho vraj plánuje Liverpool predať.

MANCHESTER CITY:
Agent záložníka Manchestru City Yayu Tourého prezradil, že pokiaľ Afričan nepodpíše novú zmluvu s vedením do soboty, začne si hľadať nový klub. Jeho súčasný kontrakt vyprší v roku 2015.

MANCHESTER UNITED: Brankár Červených Diablov David De Gea prehlásil, že je na Old Trafford šťastný a v lete sa neplánuje vrátiť do najvyššej španielskej súťaže. De Geu spájali španielske a anglické plátky s Barcelonou, ktorá hľadá na trhu náhradu za odchádzajúceho Victora Valdésa.


CHELSEA:
Gólman Chelsea Petr Čech sa špekuláciám o odchode do konkurenčného Arsenalu iba pousmial. Pôsobisko meniť rozhodne neplánuje, naďalej chce dosahovať úspechy na Stamford Bridge.

ARSENAL:
Záložník Barcelony Alexis Sanchéz možno už v lete vymení španielsku ligu za Premier League. Vo svojom tíme by tohto chilského reprezentanta veľmi radi videli v Arsenale.

ARSENAL: Zadák Gunners Per Mertesacker plánuje zotrvať na Emirates Stadium i v nasledujúcej sezóne. Fámy o návrate do rodného Nemecka rázne popiera.

LIVERPOOL: Walesan Joe Allen sa môže s futbalom pre túto sezónu rozlúčiť. Jeho zranené rameno si vyžaduje operáciu a do konca tohto ročníka sa podľa odhadov lekárov nestihne zotaviť.

SWANSEA CITY: Záujemcov o kapitána Labutí Ashleyho Williamsa je hneď niekoľko, avšak hráčov agent potvrdil, že jeho klient je na Liberty Stadium spokojný a zatiaľ nehodlá meniť pôsobisko.

EVERTON: Scott Sinclair po svojom prestupe do Manchestru City takmer vôbec nenastupuje a už v lete si zrejme začne hľadať nové pôsobisko. Záujem o hráča prejavil Everton, vylúčený nie je ani presun do Aston Villy.

SUNDERLAND: Leeho Cattermolea sužujú počas celej sezóny problémy s oboma kolenami. Podľa slov manažéra Martina O´Neilla v tejto sezóne už na trávnik nenastúpi.

READING: Manažér Brightonu Gus Poyet dostal od svojho súčasného zamestnávateľa povolenie na rozhovory s Readingom o možnom jeho príchode. Brighton prevzal v novembri 2009 a zmluvu má platnú až do roku 2016.