Main Content

KHL: Čerepovec si chce udržať svoje opory Šipečeva, Košečkina i Ketova

piatok, 22. marec 2013 10:30 | Autor: TASR

Čerepovec 22. marca (TASR) - Vedenie účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Severstaľu Čerepovec si chce udržať svoje hráčske opory aj do budúcej sezóny. Ide o trojicu Vadim Šipačev, Vasilij Košečkin a Jevgenij Ketov, ktorým sa končia zmluvy.

"Neviem, či sa nám podarí toto mužstvo udržať pokope," citovala RIA Novosti predsedu koordinačnej rady Severstaľu Michaila Stavrovského. "Je to veľmi zložitá otázka. Vieme, že sú hráči, ktorí majú dvojročný kontrakt a rad hokejistov, ktorým sa kontrakty končia. Preto nemôžem povedať nič konkrétne na adresu Šipačeva ani ostatných. Zmluvy sa im skončia 30. apríla. A hocijaký klub, vrátane nás, by bol rád, keby takíto hráči tvoriaci kostru tímu, zostali. Myslím si, že sa ich budeme snažiť udržať."

Ciele pre novú sezónu vedenie klubu oznámi až po tom, čo budú mať skompletizovaný káder. "Robíme to takto vždy. Najskôr si zistíme s čím môžeme rátať a až potom stanovíme ciele. Vytyčovať ciele skôr si môžu dovoliť len v kluboch s neohraničenými možnosťami," uzavrel Stavrovskij.

Severstaľ Čerepovec v tejto sezóne postúpil do play off a v ňom v druhom kole stroskotal na SKA Petrohrad 0:4 na zápasy.