Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)

piatok, 22. marec 2013 11:37 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

BARCELONA & REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Sergio Ramos sa nechal počuť, že by sa Pusinkám veľmi hodil defenzívny záložník Barcelony Sergio Ramos, ktorý je jeho dobrým kamarátom z reprezentácie Španielska. Stredopoliar Blaugranas Busquets dlho neváhal a vyhlásil, že Ramos by zas určite dobre zapadol do zostavy Kataláncov.

BARCELONA:
Záložník Šachťoru Doneck Henrikh Mkhitaryan poznamenal, že plánuje v lete svoj súčasný klub opustiť a zamieriť k väčšiemu európskemu gigantovi. O jeho služby sa uchádzajú Chelsea, Manchester City a taktiež Barcelona.

REAL MADRID: Kouč Realu José Mourinho odmieta správy o tom, že sa so španielskym klubom dohodol na odchode po konci sezóny.

REAL MADRID: Defenzívny stredopoliar Manchestru City Yaya Touré to má vo svojom klube nahnuté. Pokiaľ podľa anglickej tlače do soboty nepredĺži zmluvu, bude si hľadať nový klub. Záujem o služby reprezentanta Pobrežia Slonoviny prejavil aj Real Madrid.

REAL MADRID:
Macedónska hviezda Goran Pandev podporil trénera Josého Mourinha, keď odhalil, že v ankete trénera roka hlasoval za Portugalčana, pričom jeho hlas sa vo výsledkoch objavil u trénera Španielska Vicenteho del Bosqueho.

ATLETICO MADRID: Strelec Atletica Madrid Radamel Falcao je podľa najnovších informácii jednou nohou v Chelsea. Záujem londýnskeho klubu o bývalého hráča Porta trvá už nejakú dobu.