Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)

piatok, 22. marec 2013 11:45 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Strelec Atletica Madrid Radamel Falcao je podľa najnovších špekulácií anglickej tlače jednou nohou v Chelsea. Záujem londýnskeho klubu o bývalého hráča Porta trvá už nejakú dobu.

CHELSEA: Záložník Manchestru City Yaya Touré to má vo svojom klube nahnuté. Pokiaľ do soboty nepredĺži zmluvu, bude si hľadať nový klub. Záujem už prejavila Chelsea spolu s Realom Madrid.

CHELSEA & MANCHESTER CITY:
Záložník Šachťoru Doneck Henrikh Mkhitaryan poznamenal, že plánuje v lete svoj súčasný klub opustiť a zamieriť do väčšieho európskeho klubu. O jeho služby sa uchádzajú Chelsea, Manchester City a taktiež Barcelona.

MANCHESTER CITY: Real Madrid uvažuje o letnej kúpe Sergia Aguera z Manchestru City. Španieli sú údajne ochotní za Argentínčana zaplatiť 45 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Stredopoliar Manchestru City Jack Rodwell verí, že počas dvoch týždňov sa vráti späť na trávnik. Momentálne sa zotavuje zo zranenia kolennej šľachy.

MANCHESTER UNITED: Holandský útočník Manchestru United Robin van Persie sa stále nezmieril s tým, že jeho tím vypadol v osemfinále Ligy majstrov proti Realu Madrid.

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu Luis Suaréz plánuje v lete zvážiť všetky ponuky klubov hrajúcich v Champions League. Reds sa v posledných sezónach nedarí kvalifikovať do najprestížnejšej ligy na svete a inak tomu nebude zrejme ani v tomto ročníku.

TOTTENHAM: Spurs môžu v lete priviesť na White Hart Lane záložníka Sportingu Lisabon Diega Capela. Portugalčania im ho ponúkli za 5 miliónov libier.

NEWCASTLE UNITED: 38-ročný gólman Newcastlu United Steve Harper prehlásil, že po sezóne opúšťa Premier League. Jeho zmluva s Magpies v lete vyprší a predlžovať ju neplánuje.

ASTON VILLA: Útočník Aston Villy Andreas Weimann odmieta špekulácie o jeho plánovanom odchode do Interu Miláno. Túto správu dementoval jeho agent.