Main Content

Futbal-MS-kval.: Ďurica po remíze s Litvou: "Stratili sme body po dobrom výkone"

piatok, 22. marec 2013 23:30 | Autor: TASR

Žilina 22. marca (TASR) -

Ján Ďurica, obranca SR: "Čo sme si povedali v šatni, to sme od prvej minúty na ihrisku aj plnili. Mali sme prvú šancu, potom druhú, tretiu, štvrtú... Mrzí nás, že sme body stratili, ale mali sme aj smolu, nastrelili sme žrď a brvno. Verili sme do poslednej minúty, že dáme gól, no niekedy vám futbal ukáže aj horšiu tvár."

Viktor Pečovský, stredopoliar SR: "Výkon bol výborný, ale nepadlo nám to tam ani s prispením šťastia. Dnes sme mohli hrať aj do rána a nevyhrali by sme. Naša situácia je komplikovaná, ale ak bude šanca na postup, budeme o ňu bojovať do konca. Čakal som, že príde viac ľudí, ale možno ich aj chladné počasie odradilo. Sme radi aspoň za tých verných, ktorí prišli. Tréneri nám nič nevyčítali, sami videli, že sme na ihrisku nechali všetko. Život ide ďalej."

Martin Jakubko, útočník SR: "Musíme premieňať šance, aké sme dnes mali. Nemáme sa však za čo hanbiť, lebo každý makal na sto percent. Je mi ľúto vymrznutých fanúšikov, kvôli nim som najviac smutný. Kvalifikáciu musíme odohrať tak, aby sme sa za seba nehanbili, ale teraz to bude veľmi ťažké."