Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)

sobota, 23. marec 2013 12:19 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Obranca Barcelony Gérard Piqué poznamenal, že o detektívoch, ktorí ho prednedávnom sledovali, vedel. Nasadenie detektívov mal mať na svedomí bývalý kouč Pep Guardiola.

REAL MADRID: Záložník Arturo Vidal odmieta špekulácie o jeho letnom odchode z Juventusu. Záujem o jeho služby majú Real Madrid a Bayern Mníchov, avšak Vidal sľubuje svoju budúcnosť s talianskym gigantom.

REAL MADRID:
Obranca Bieleho baletu Sergio Ramos prehlásil, že José Mourinho je tým najlepším mužom pre prácu manažéra na Santiago Bernabeu. Portugalčan je v poslednej dobe často spájaný s odchodom z Realu.

ATLETICO MADRID: Záložník Wolfsburgu Diego o záujme Atletica Madrid nič nevie. Tréner Diego Simeone ho vraj označil za letnú prioritu, no v nemeckom klube ho plánujú v lete udržať.

ATLETICO MADRID:
Útočník Atletica Madrid Radamel Falcao dostal od trénera Diega Simeoneho zelenú v prípadne letného odchodu. Je možné, že sa zrealizuje jeho prestup do Chelsea.

ATHLETIC BILBAO: Obranca Athletic Bilbao Fernando Amorebieta odmietol podpísať s klubom novú zmluvu. Tá aktuálna vyprší na konci sezóny a v jeho záujme je skúsiť šťastie v Anglicku.

REAL MALLORCA
: Obranca Aston Villy Alan Hutton momentálne hosťuje v Mallorce a podľa vlastných slov si život v Španielsku užíva. Po zlom období v anglickom klube, kde ho manažér Paul Lambert prehliadal, vníma hosťovanie ako znovuzrodenie.