Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)

nedeľa, 24. marec 2013 10:50 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Manažér José Mourinho vzdáva poctu Goranovi Pandevovi, ktorý sa nebál na verejnosti prehlásiť, že hlasoval v ankete FIFA trénera roka za portugalského kouča, pričom jeho hlas sa vo výsledkoch objavil u Vicenteho del Bosqueho.

BARCELONA: Krídelník Barcelony Alexis Sanchéz je podľa španielskej tlače na odchode z Nou Camp. Médiá uvádzajú, že taliansky Inter Miláno sa chystá jednať s jeho agentom.

REAL MADRID: Španielsky lekár Eufemiano Fuentes tvrdí, že španielsky klub Real Madrid mu za roky 2007, 2008 a 2009 dlhuje peniaze. Teraz má údajne záujem o vyrovnanie tohto dlhu.

ATLETICO MADRID: Útočník Blues Fernando Torres to má v Chelsea nahnuté. Očakáva sa jeho letný odchod a mohol by sa vrátiť späť do Atletica Madrid. Tréner Atlética Madrid Diego Simeone nepochybuje, že El Ninovi by sa v Madride darilo.

SEVILLA: Útočník Sevilly Alvaro Negredo v lete asi opustí španielsky klub, ktorý má finančné problémy. Medzi záujemcov sa radia špičkové kluby z Premier League a to Chelsea, Arsenal a Tottenham.

REAL BETIS: 24-ročný záložník Realu Madrid Juanfran má namierené do konkurenčného Realu Betis. Vedenie Bieleho baletu už vraj upovedomil, že nepodpíše novú zmluvu a v lete odíde ako voľný hráč.