Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (25.3.)

pondelok, 25. marec 2013 11:19 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (25.3.)
Správy dňa z NHL a KHL (25.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

ST. LOUIS: Generálny manažér „Bluesmanov“ vyvrátil špekulácie o odchode slovenského brankára Jaroslava Haláka zo St. Louis. Saint Louis musí riešiť príjemné povinnosti, keď na svojej súpiske majú až troch kvalitných gólmanov – nový objav Jakea Allena, Briana Elliotta a spomínaného Jara Haláka.

NEW JERSEY
: Ruský krídelník Ilja Kovalčuk nedohral stretnutie s Floridou Panthers a pre zranenie ramena musel zo zápasu odstúpiť v tretej tretine. Podľa najnovších informácií by mal ruský reprezentant chýbať svojmu tímu pár dní.

EDMONTON
: Útočník Edmontonu Oilers Ryan Nugent-Hopkins vynechá najbližšie dve stretnutia svojho tímu kvôli chorobe. V zostave by ho mal nahradiť Eric Belanger.

COLORADO: Český útočník Milan Hejduk sa nezmestil do zostavy Colorada Avalanche v súboji s Dallasom Stars. 37-ročný krídelník, ktorý vlani vykonával funkciu kapitána „lavín“ tak duel sledoval len z tribúny ako zdravý náhradník. 

TAMPA BAY: Forward Tampy Bay Nate Thompson predĺžil kontrakt so svojim súčasným zamestnávateľom o štyri roky v celkovej hodnote 6,4 milióna dolárov. 28-ročný útočník odohral v tejto sezóne 30 duelov s bilanciou 6+4.

ANAHEIM: Anaheim Ducks si do konca sezóny upísal českého útočníka Radka Dvořáka, ktorý túto sezónu pôsobil vo švajčiarskom Davose. Dvořák by si mal zarobiť 675 tisíc dolárov.

TAMPA BAY: Guy Boucher už nie je trénerom Tampy Bay Lightning. Podľa zámorských špekulácií by sa jeho nástupcom na lavičke „bleskov“ mal stať Lindy Ruff.