Main Content

Futbal-MS-kval: Manolev po doliečení si zranenia pripravený pomôcť Bulharom

pondelok, 25. marec 2013 13:30 | Autor: TASR

Sofia 25. marca (TASR) - Tréner bulharskej futbalovej reprezentácie Ľuboslav Penev bude môcť v utorkovom stretnutí kvalifikácie o postup na MS 2014 proti Dánsku v Kodani využiť aj služby Stanislava Manoleva. Dvadsaťsedemročný hráč Fulhamu, ktorý dokáže hrať na pravom kraji obrannej i záložnej línie, si už doliečil zranenie stehenného svalu a je pripravený nastúpiť.

Manolev pre zranenie vynechal piatkový zápas s Maltou, Balkánci v ňom rozdrvili európskeho trpaslíka 6:0. "Som stopercentne fit, cítim sa perfektne. Proti Dánsku ideme získať ďalšie tri body do zbierky," sebavedomo vyhlásil uzdravený futbalista, ktorého v pondelok citovala agentúra Reuters.

Penev okrem Manoleva môže rátať aj so stredopoliarom Svetoslavom Ďjakovom, ktorý si odpykal trest, naopak, k dispozícii nebude mať obrancu Jordana Mineva, ktorý v piatkovom dueli inkasoval druhú žltú kartu v prebiehajúcej kvalifikácii. Bulhari sú v B-skupine stále nezdolaní, aktuálne v tabuľke okupujú s deviatimi bodmi druhú priečku, keď na vedúce Taliansko strácajú bod, to však odohralo o zápas menej.