Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)

utorok, 26. marec 2013 11:12 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Prezident Barcy Sandro Rosell verí, že brankár Victor Valdes podpíše s klubom novú zmluvu. Jeho súčasný kontrakt vyprší v roku 2014 a Španiel prehlásil, že chce skúsiť novú výzvu. Rosell vsádza nato, že kouč Tito Vilanova ho po návrate do práce presvedčí, aby na Nou Camp zotrval.

BARCELONA: Španielsky veľkoklub Barcelona má v hľadáčiku hneď dvoch hráčov Manchestru City. Podľa Daily Mirror by v lete radi priviedli na Nou Camp Sergia Aguera a Vicente Kompanyho.

BARCELONA: Hviezda Benficy Ezequiel Garay poznamenal, že o prípadnom záujme Manchestru United či Barcelony nič nevie. Dodáva, že v portugalskom klube je šťastný a momentálne o prestupe nepremýšľa.

BARCELONA:
Tréner Barcelony Tito Vilanova sa v priebehu tohto týždňa vráti späť do Španielska. Dva mesiace strávil Vilanova v New Yorku, kde podstúpil liečbu rakoviny príušnej žľazy. Jeho okamžitý nástup do práce sa ale neočakáva.

REAL MADRID: Príchod Josého Mourinha na lavičku Chelsea sa skloňuje čím ďalej, tým častejšie. Najnovšie informácie hovoria o návšteve Portugalčana v Londýne, kde sa mal stretnúť s Romanom Abramovičom, majiteľom klubu zo Stamford Bridge.

REAL MADRID: Gólostroj Realu Karim Benzema prehlásil, že sa na Santiago Bernabeu cíti dobre a svoju budúcnosť vidí v Madride. Napriek tomu bol v poslednej dobe spájaný s prestupom do Chelsea, medzi jeho dlhoročného obdivovateľa sa zaraďuje aj Manchester United.

REAL MADRID: Gigant španielskej La Ligy Real Madrid sa chystá zažalovať lekára Eufemiana Fuentesa zato, že poškodil image klubu, keď prehlásil, že mu Španieli dlžia peniaze z rokov 2007, 2008 a 2009.

REAL BETIS
: Záložník Betisu Benat je po dobrých výkonoch v tejto sezóne spájaný s odchodom zo španielskeho klubu. Avizoval sa jeho možný prestup do Bayernu Mníchov, avšak Pep Guardiola, ktorý povedie nemeckého šampióna od leta, odmieta záujem o Benata.