Main Content

KHL: Znaroks o chýbajúcom Petružálkovi: "U mňa hrajú len chlapi, ktorí bojujú"

streda, 27. marec 2013 11:30 | Autor: TASR

Moskva 27. marca (TASR) - Už iba jeden krok chýba hokejistom Dinama Moskva k tomu aby sa stali víťazmi Západnej konferencie a postupom do finále play off KHL sa opäť o kúsok priblížili k obhajobe Gagarinovho pohára. V stredu v treťom zápase, prvom na domácom ľade, zvíťazili nad SKA Petrohrad 4:2, hoci do záverečnej tretiny nastupovali za nepriaznivého stavu 0:2.

Aj preto po zápase tréner víťazného tímu nešetril na svojich hráčov slovami chvály. "Musím sa im poďakovať za ich charakter, za statočnosť, za vôľu po víťazstve," citoval Sport-express Olegsa Znaroksa, ktorý zároveň pochválil aj divákov za to, že im verili až do konca zápasu.

V zostave domáceho mužstva sa neobjavil český legionár Jakub Petružálek. Na otázku prečo chýbal, Znaroks uviedol: "U mňa hrajú len chlapi, ktorí bojujú."

Práve na českého legionára nemajú dobré spomienky hokejisti Slovana Bratislava. V 1. kole play off s Dinanom, v ktorom Slovan neuspel po sérii 0:4, im Petružálek strelil päť gólov a jeho bilancia dosiahla 7 bodov (5+2).

go la