Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)

štvrtok, 28. marec 2013 11:59 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Bývalý španielsky kouč Javier Clemente vyhlásil, že tréner Realu José Mourinho je často neúctivý k svojim súperom, aj keď to nie je nutné. Mnohí fanúšikovia futbalu vnímajú Portugalčana za arogantného, no pritom skvelého taktika.

BARCELONA: Útočník Blaugranas Pedro bude svojmu tímu v nasledujúcich desiatich dňoch chýbať. Počas plnenia reprezentačných povinností v drese Španielska si poranil lýtkový sval na ľavej nohe.

VALENCIA: Francúzsky obranca Valencie Aly Cissokho patril na začiatku tejto sezóny do základnej zostavy Los Ché, postupom času však svoje miesto stratil. Napriek tomu je v španielskom klube šťastný a o odchode nerozmýšľa, ale prial by si viacej hrať.

ATLETICO MADRID:
Vedenie Atletica vymýšľa spôsob, akým by získalo záložníka Wolfsburgu, Diega. Ten poberá v nemeckú príliš vysoký plat, ktorý mu nie sú schopní Španieli ponúknuť.

SEVILLA
: Alvaro Negredo je neustále spájaný s odchodom zo Sevilly. Everton je pripravený ponúknuť španielskemu klubu 15 miliónov eur.

ESPANYOL: Joan Verdú má platný kontrakt v Espanyole len do konca prebiehajúcej sezóny. Predĺženie zmluvy plánuje riešiť až v júni, kedy by rád oslávil s klubom udržanie sa v La Lige a z Barcelony vraj nehodlá odísť.

REAL SOCIEDAD
: Mexický útočník Carlos Vela, ktorý momentálne hosťuje v Reali Sociedad, sa už do Arsenalu vracať nechce. Nasledujúcu sezónu by rád strávil v španielskom klube, uvádza talkSPORT.