Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)

piatok, 29. marec 2013 11:55 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Tréner Barcelony Tito Vilanova sa po náročnej liečbe rakoviny vrátil z New Yorku späť do Španielska a podľa najnovších informácii by mal viesť piatkový tréning Blaugranas. Či bude na lavičke aj v nasledujúcom zápase proti Celte Vigo zatiaľ známe nie je. 

BARCELONA: Hráč Blaugranas Cristian Tello pripustil, že neprítomnosť Tita Vilanovu zasiahla hráčov Barcy a všetci búrlivo očakávajú jeho skorý návrat.

BARCELONA: Španielsky záložník Xavi si po návrate do Barcelony po reprezentačnej pauze opäť sťažoval na bolesť stehenného svalu. Je tak možné, že bude v prvom dueli štvrťfinále Ligy majstrov proti PSG chýbať.

REAL MADRID: Obranca Realu Madrid Sergio Ramos sa veľmi teší na štvrťfinále Champions League proti Galatasarayu a tvrdí, že pre turecký klub to nebol najšťastnejší los. Biely balet je v tomto dvojzápase jasným favoritom na postup.

VALENCIA: O obrancu francúzskeho Lille Auréliena Chedjoua má veľký záujem Valencia. Je tak možné, že sa už v lete bude sťahovať do Španielska.

REAL BETIS & REAL MADRID
: 24-ročný záložník Realu Madrid Juanfran už madridskému klubu oznámil, že na Santiago Bernabeu nepodpíše novú zmluvu. Podľa denníka Marca sa dohodol s Betisom na trojročnej zmluve.