Main Content

PRE TIPUJÚCICH: 23. kolo Corgoň ligy

sobota, 30. marec 2013 09:00 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: 23. kolo Corgoň ligy
PRE TIPUJÚCICH: 23. kolo Corgoň ligy | zdroj: foto TASR

Hoci sa počasie opäť výrazne zhoršilo, aj tak by sa malo toto kolo odohrať. V sobotu je na programe päť zápasov, pričom otázny je hlavne zápas v Ružomberku. Prinášame vám pohľad na zvyšné zápasy 23. kola Corgoň ligy.

Zoznam zápasov
 
Sobota 30. marca o 14:30 h
Spartak Trnava - MFK Košice
MŠK Žilina - Spartak Myjava
MFK Ružomberok - ViOn Zlaté Moravce
 
Sobota 30. marca o 17:30 h
FK Senica - Dukla Banská Bystrica
AS Trenčín - FC Nitra
 
Ako tipovať
 
Potom, ako Slovan jasne potvrdil úlohu najväčšieho favorita v tomto kole, sa niečo podobné čaká aj od Žiliny a Trenčína. Práve tieto dva tímy sú najväčšími favoritmi sobotných zápasov. Druhý Trenčín je proti Nitre jednoznačným favoritom zápasu. Od Trenčanov každý čaká víťazstvo a ak im veríte aj vy, tak na Trenčín v našej Tipovacej lige je 1,40.
 
Žilina na jar prekvapuje svojimi zlými výsledkami. A dokonca keby bol tlak mužstiev zo spodku tabuľky väčší, tak úradujúci majster je v hre o záchranu. Aby žlto-zelení takéto čierne reči odrazili, musia vyhrať nad Myjavou. Nováčik má majstra bodovo na dohľad, ale Žilina už musí konečne niečo ukázať. Kurz na jej víťazstvo v našej Tipovacej lige je 1,48.
 
V zápase Senica – Banská Bystrica sú tiež favoritom domáci, lenže s betónom vojakov mal čiastočný problém aj Slovan. Dukla so svojej taktiky neupustí, preto odporúčame tip na to, že v zápase padnú maximálne dva góly. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,63.
 
Zvyšné dva zápasy sú pre tipérov tiež otázne, pretože Košice sú nevyspytateľné a Trnava nie je doma taká silná, že by sa tipy na ňu považovali za istotu. Ešte väčšie otázniky poletujú nad zápasom v Ružomberku. Nie je isté, či sa bude hrať a taktiež obe mužstvá hrajú ako na hojdačke.
 
Do diskusie napíšte vaše tipy, prípadne nejaký zaujímavý postreh pre ostatných.