Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)

sobota, 30. marec 2013 11:46 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Vedenie miliardárskeho Anži Machačkala poprelo prostredníctvom svojho oficiálneho webu správu, podľa ktorej uskutočnili ponuku za brankára Barcelony Victora Valdésa. Jeho odchod z Barcelony je však stále reálny a najčastejšie sa skloňuje v spojitosti so španielskym reprezentantom Arsenal Londýn.

BARCELONA: Tréner Barcy Tito Vilanova viedol včerajší tréning Blaugranas, avšak na ligový duel proti Celta Vigo s tímom nepocestuje. Nasledujúci štvrťfinálový zápas Ligy majstrov proti PSG by už na lavičke Barcelony ale sedieť mal.

REAL MADRID: Záložník Chelsea Frank Lampard si praje, aby v lete zasadol na lavičku Blues tréner Realu Madrid José Mourinho. Skúsený Angličan by mu mohol na Stamford Bridge robiť v budúcnosti asistenta.

REAL MADRID: Brankár Bieleho baletu Iker Casillas sa vrátil na trávniky po zlomenine prstu, na zápasy ale zatiaľ pripravený nie je.

VALENCIA:
Kouč Valencie Ernesto Valverde má platnú zmluvu len do konca sezóny, on ani vedenie klubu sa však nehrnú do jej predlžovania.

SEVILLA
: Manažér Swansea Michael Laudrup potvrdil záujem o obrancu Sevilly, Alberta Botiu. 24-ročný talentovaný zadák prišiel do Sevilly zo Sportingu Gijon len pred rokom.