Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)

nedeľa, 31. marec 2013 12:48 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLETICO MADRID: Útočník Atletica Madrid Radamel Falcao má namierené do Chelsea. Daily Star tvrdí, že Blues uprednostní pred Manchestrom City aj Realom.

BARCELONA:
Člen trénerského tímu Barcelony Jordi Roura ocenil Alexisa Sanchéza tvrdením, že je to veľký hráč. Chilský reprezentant sa nedávno dostal pod paľbu kritiky a je spájaný s letným odchodom z Nou Camp.

BARCELONA: Záložník Barcelony Thiago Alcantara by sa mohol v lete pobrať do Manchestru United, aspoň to tvrdí bulvárny Talksport. Pred časom za neho ponúkali Red Devils 15 miliónov libier, s ponukou však neuspeli.

BARCELONA: Útočník Blaugranas Lionel Messi sa trafil v tejto sezóne španielskej La Ligy v 19 stretnutí v rade a podarilo sa mu tak skórovať proti všetkým súperom Primera Division, čím vytvoril nový rekord súťaže.

REAL MADRID:
Manažér Tottenhamu Andre Villas-Boas prehlásil, že pokiaľ by sa José Mourinho vrátil do Chelsea, bol by excelentný.

REAL MADRID:
Mladý obranca Realu Raphael Varane je sužovaný problémami s chrbtom a je možné, že príde o nasledujúci zápas štvrťfinále Ligy majstrov proti Galatasarayu.