Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)

pondelok, 1. apríl 2013 11:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa bulvárneho plátku Sun presviedčajú hráči Borussie Dortmund  poľského útočníka Roberta Lewandowskeho, aby odmietol avizovaný prestup do Manchestru United a zostal verný žlto-čiernym farbám.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson pred dnešným zápasom FA Cupu proti Chelsea vyhlásil, že The Blues sa dostali v tejto súťaži tak ďaleko najmä vďaka jednoduchšiemu losu.

SUNDERLAND
: Novým trénerom Sunderlandu, ktorý po prehre s Manchestrom United odvolal Martina O’Neila, sa stal včera večer taliansky kormidelník Paolo Di Canio, ktorý doteraz viedol treťoligový Swindon.

SUNDERLAND & MANCHESTER UNITED: B
ývalý hráč United a v súčasnosti opora Black Cats John O`Shea vyhlásil, že súčasný káder Červených Diablov je jeden z najlepších v histórií klubu.

ARSENAL
: Arséne Wenger po včerajšej výhre Gunners nad Readingom (4:1) vyzdvihol výkon Gervinha, ktorý je podľa neho vynikajúcim útočníkom práve v vtedy, keď má potrebné sebavedomie.

EVERTON
: David Moyes stále odmieta prezradiť, či zostane po sezóne trénerom Evertonu a odkazuje, že vhodná doba na diskusiu o tejto téme príde až po sezóne, keď bude zrejmé ako liverpoolskyklub dopadne.

EVERTON & SUNDERLAND: Í
rsky reprezentant Aiden McGeady sa nechal počuť, že po tejto sezóne opustí Spartak Moskva a zamieri do anglickej Premier League. O jeho služby prejavili najväčší záujem Everton a Sunderland.

WEST HAM & LIVERPOOL
: Tréner West Hamu Sam Allardyce naznačil, že existuje možnosť zotrvania Andyho Carrolla v mužstve Kladivárov aj po tejto sezóne. Carroll je stále kmeňovým hráčom Liverpoolu, v ktorom sa ale nedokázal výraznejšie presadiť a tréner Rodgers s nim ani v budúcej sezóne veľmi nepočíta.

ASTON VILLA
: Jean Makoun, ktorý doteraz hrával za Rennes len formou hosťovania z Aston Villy sa včera stal kmeňovým hráčom francúzskeho klubu.

FULHAM:
Manažér Fulhamu Martin Jol priznal, že spraví všetko pre to, aby udržal v kádri Sacshu Reithera, ktorý hosťuje v anglickom klube z nemeckého 1.FC Kolín. Jol sa pokúsi v lete priviesť z Bundesligy aj útočníka Mameho Dioufa z Hannoveru.