Main Content

Pre tipujúcich: 24. kolo Corgoň ligy

utorok, 2. apríl 2013 08:20 | Autor: Filip Chudý

Pre tipujúcich: 24. kolo Corgoň ligy
Pre tipujúcich: 24. kolo Corgoň ligy

Začal sa nový mesiac a s ním prichádza aj ďalšie kolo Corgoň ligy. Trochu netradične v utorok, sa odohrajú všetky zápasy, pričom sú rozdelené do dvoch hracích časov. Prinášame vám pohľad na zápasy 24. kola Corgoň ligy.

Zoznam zápasov
 
Utorok 2. apríla o 16:00 h
MFK Košice - Slovan Bratislava
Tatran Prešov - FK Senica
Spartak Myjava - ViOn Zlaté Moravce

Utorok 2. apríla o 17:30 h
FC Nitra - MFK Ružomberok
Dukla Banská Bystrica - AS Trenčín
MŠK Žilina - Spartak Trnava
 
Ako tipovať

Najzaujímavejším zápasom kola bude súboj v Košiciach. Domáce MFK privíta na jar suverénny Slovan, ktorý nestratil ešte ani bod. Dobre si počínajú aj Košičania, ktorí v druhej časti sezóny stratili zatiaľ iba tri body. Aj preto zápas tretieho s prvým sľubuje zaujímavé predstavenie. Favoritom je, samozrejme, Slovan, ale Košice pod vedením Jána Kozáka podajú určite dobrý výkon. Preto odporúčame tip X2, na ktorý je v našej Tipovacej lige kurz 1,26.
 
V rovnakom čase sa začne aj v neďalekom Prešove, ktorý viezol z Bratislavy päťgólový náklad. Tatran je na jar nevýrazný a niečo podobné sa dá povedať aj o Senici. Tá síce body zbiera, no herne má ďaleko od ideálu. Keď si k tomu pripočítame ťažký terén, tak podľa nás v zápase padnú maximálne dva góly. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,62.
 
Myjava na jar trochu prekvapuje v pozitívnom zmysle a Zlaté Moravce zas v negatívnom smere. Preto by sa ako dobrý javil tip 1X, no kurz 1,25 nie je moc lákavý a riziko prekvapenia je určite väčšie, ako prípadný zisk. Preto tento zápas by ste radšej na tiket nemali dávať, podobne, ako v prípade zápasu Žilina - Trnava, v ktorom ani sami nevieme, čo môžeme čakať, pretože obe mužstvá sú viac ako nestabilné.
 
Ďalším ťažko tipovateľným stretnutím je súboj Nitry s Ružomberkom. Nitra sa iba druhýkrát v jarnej časti predstaví doma, čo môže mať na jej hru pozitívny vplyv. Ružomberok cestuje pod Zobor v úlohe favorita a s imperatívom vyhrať, pretože chce hrať o pohárové priečky, a to mu umožní iba výhra. No ťažko odhadovať, čo s oboma tímami urobí psychika, ktorá bude napnutá s ohľadom na dôležitosť stretnutia.
 
V poslednom zápase sa stretnú Banská Bystrica s Trenčínom. V ňom vám odporučíme už náš tradičný tip, ktorý pri zápasoch Dukly ponúkame, lenže nám aj vychádza. V tohtosezónnych zápasoch Banskej Bystrice totiž s pravdepodobnosťou 82,6 % padnú maximálne dva góly. A hoci je Trenčín ofenzívne mužstvo, tak aj vzhľadom na zlý terén, odporúčame aj teraz tip na najviac dva góly v zápase. Kurz na to v našej Tipovacej lige je 1,65.
 
Do diskusie napíšte vaše tipy, prípadne nejaký postreh pre ostatných.