Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)

utorok, 2. apríl 2013 10:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo je presvedčený, že Real zvládne dvojzápas s Galatasarayom Istanbul. Portugalský futbalový fenomén poukazuje na výbornú formu Pusiniek, keď dokázali uspieť postupne s Barcelonou, aj Manchestrom United. ,,Verím, že nám táto forma zostane až do konca sezóny,” vyhlásil.

REAL MADRID:
Legenda Realu Madric Roberto Carlos vyhlásil, že súčasné mužstvo Bieleho Baletu je ešte lepšie ako keď v ňom hrával on po boku hráčov ako Beckham, Raúl, či Zidane.

REAL MADRID
: Hviezda Galatasarayu Didier Drogba vyhlásil, že tréner Pusiniek José Mourinho, ktorého pozná z čias pôsobenia v Chelsea, a Fatih Terim, ktorý ho vedie teraz v tureckom klube, sú si vo veľa veciach veľmi podobní. 

BARCELONA:
Skauti Blaugranas pozorne sledujú výkony holandského reprezentačného brankára Michela Vorma zo Swansea City. Barcelona totiž potrebuje na novú sezónu náhradu za odchádzajúceho Victora Valdésa.

BARCELONA: V dnešnom zápase štvrťfinále Ligy majstrov proti PSG bude na lavičke Blaugranas Tito Vilanova, čo potvrdil aj jeho asistent Jordi Roura.

SEVILLA:
Len 20-ročný záložník Sevilly Geoffrey Kondogbia vyhlásil, že špekulácie týkajúce sa jeho odchodu zo španielskeho tímu zatiaľ nerieši a chce sa plnohodnotne venovať tímovým povinnostiam.

ATLÉTICO MADRID
: Tréner Los Colchoneros Diego Simeone je po remíze s Valenciou spokojný aj s bodom, pretože Netopieri tak nedokázali znížiť náskok Atlética na tretej pozícií.