Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)

streda, 3. apríl 2013 11:17 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: V hľadáčiku Brendana Rodgersa sa ocitol podľa anglickej tlače defenzívny záložník Pusiniek Xabi Alonso, ktorý by sa tak mohol vrátiť do klubu, v ktorom prežil najvydarenejšiu časť profesionálnej klubovej kariéry.

REAL MADRID
: Zinedine Zidane, ktorý dostal od vedenia Pusiniek za úlohu priviesť na Santiago Bernabeu Garetha Balea vyhlásil, že waleský krídelník už nie je ďaleko od toho, aby sa mohol porovnávať s Cristianom Ronaldom a Lionelom Messim.

REAL MADRID
: V dnešnom zápase Pusiniek s Galatasarayom Istanbul môže José Mourinho počítať aj so službami Fábia Coentraa, ktorý je už v poriadku po tom ako si doviezol z reprezentácie Portugalska poranený stehenný sval.

BARCELONA
: Nie v dobrom budú hráči Barcelony spomínať na včerajší zápas na pôde PSG. Okrem toho, že po inkasovanom góle v nadstavenom čase neudržali náskok (viedli 0:1 a neskôr aj 1:2) odleteli z Paríža s dvojicou zranených hráčov Lionelom Messim a Mascheranom. Argentínska superhviezda by mala pre problémy s kolenom chýbať Blaugranas zhruba tri týždne, Mascherano až šesť.

MALAGA:
Manuel Pellegrini nebude môcť počítať v dnešnom zápase Ligy majstrov proti Dortmundu so službami obrancu Eliseu, ktorý si nestihol doliečiť zranenie kolena.

MALAGA:
Pred dnešným zápasom Malagy s Dortmundom vyhlásil Marco Reus, že opora Malagy Isco je prirodzený talent a futbalový génius. Musia si tak dať naňho veľký pozor.

MALAGA:
Kormidelník Malagy Manuel Pellegrini si myslí, že jeho mužstvu nedáva proti Dortmundu vo štvťfinále Ligy majstrov nikto ani najmenšiu šancu na postup. Malaga je však podľa jeho slov pripravená opäť pripraviť.

VALENCIA:
Na súpisku Netopierov sa vracia Victor Ruiz. Španielsky obranca si doliečil poranený stehenný sval a už trénuje so spoluhráčmi.

VALLADOLID:
Záver sezóny stihne odohrať záložník Victor Pérez, ktorý sa vracia na súpisku 14.tímu tabuľky po tom ako si doliečil zlomeninu nohy.