Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)

streda, 3. apríl 2013 11:20 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Legendárny Zinedine Zidane vyhlásil, že Gareth Bale už nie je ďaleko od toho, aby sa mohol rovnať kvalitou Messimu a Cristianovi Ronaldovi. Pritom práve Zidane je tým mužom, ktorý by sa ma postarať o letný príchod Balea do Realu Madrid.

TOTTENHAM
: V hľadáčiku André Villasa-Boasa sa ocitol španielsky záložník Borja Valero, ktorý aktuálne oblieka dres talianskej Fiorentiny.

MANCHESTER CITY & TOTTENHAM
: V centre pozornosti skautov Citizens a Spurs sa ocitol mladučký 18-ročný záložník Chris Dawson, ktorý upútal výbornými výkonmi v drese Leedsu.

LIVERPOOL:
Anglické plátky opäť špekulujú o návrate Xabiho Alonsa do Liverpoolu, kde prežil najvydarenejšie roky kariéry. Španielsky defenzívny pilier Realu Madrid by mohol vyjsť pokladnicu The Reds na 10 miliónov libier.

LIVERPOOL
: Vedenie Liverpoolu potvrdilo, že počas letnej tour zamieri aj do Austrálie, kde si zmeria sily s Melbourne Victory na kriketovom štadióne, ktorý pojme až stotisíc fanúšikov. Ešte predtým však zamieri do Thajska.

CHELSEA:
Ashley Cole, ktorý sa zranil v pondelňajšom zápase FA Cupu proti Manchestru United, bude pre problémy so stehenným svalom pauzovať zhruba dva týždne. Pre rovnaké komplikácie nemôže Rafa Benitéz počítať ani s Gary Cahillom.

SWANSEA:
Waleský klub, ktorý prežíva najvydarenejší ročník vo svojej histórií, chce v nastolenom trende pokračovať aj v budúcej sezóne. Zo zákulisia klubu sa šepká o tom, že vedenie pripravuje na leto kúpu až šiestich nových hráčov, čo následne naznačil aj asistent Michaela Laudrupa Alan Curtis.

SWANSEA:
Špekulácie o odchode holandského brankára Swansea City Michela Vorma do Barcelony neutíchajú ani po včerajšej remíze Barcelony s PSG (2:2).

SUNDERLAND
: Nový tréner Sunderlandu Paolo Di Canio, ktorý bol spájaný s propagovaním fašismu, bol takmer dôvodom odchodu sponzora Nadácie Nelsona Mandelu. Sunderland však tieto fámy poprel.