Main Content

Squash: Majstrovstvá Slovenska v Bratislave opäť na sklenenom kurte

streda, 3. apríl 2013 13:30 | Autor: TASR

Bratislava 3. apríla (TASR) - Tak ako minulý rok aj tento sa začiatkom apríla majstrovstvá Slovenska v squashi uskutočnia opäť aj na sklenenom kurte, národný šampionát bude hostiť od stredy 3. apríla do soboty 6. apríla Bratislava.

Už v stredu sa na dúbravskom IMET-e uskutočnila kvalifikácia, vo štvrtok potom v bratislavskom Auparku pokračuje šampionát zápasmi úvodných kôl. Na kurty sa postaví v 1. kole 32 hráčov (z nich štyria si vybojujú účasť v kvalifikácii) a 12 hráčok v rámci 17. ročníka MSR pod názvom SWAN CISCO Cup. Mužský titul obhajuje Marek Maník, ktorému sa minulý rok tiež podarila obhajoba, v ženskej kategórii je úradujúcou majsterkou Andrea Malinová.

Kvalifikácia šampionátu začala už v stredu v IMET squash-relax centre, od štvrtka hlavná súťaž pokračuje na sklenenom kurte a na pevných kurtoch v Golem klube. Štvrťfinálové, semifinálové a finálové zápasy sa uskutočnia na sklenenom kurte atraktívne umiestnenom vo vstupnej haly Auparku. Trojdňové majstrovstvá a kvalitné squashové zápasy slovenskej špičky tak uvidia tisíce divákov. Mužské semifinále sa uskutoční v piatok podvečer a finálový súboj v sobotu o 18.00 h. Ženy budú hrať semifinále v sobotu dopoludnia o 10.00 a finále v rovnaký deň o 17.00 h.