Main Content

BRITSKÁ TLAČ: Mourinho s Ronaldom do Chelsea!

štvrtok, 4. apríl 2013 06:51 | Autor: Jakub Vaverka

BRITSKÁ TLAČ: Mourinho s Ronaldom do Chelsea!
BRITSKÁ TLAČ: Mourinho s Ronaldom do Chelsea! | zdroj: foto TASR, zdroj: dailyexpress

Jednotlivé futbalové ligy pomaly, ale isto končia a stále viac sa tak vytvára väčší priestor na špekulácie týkajúce sa budúcnosti trénerov, hráčov či dokonca celých klubov. V prestupových fámach je suverénne na prvom mieste Veľká Británia, kde denníky každý deň prichádzajú so zaručenými správami o bombových prestupoch futbalových hviezd.

Anglický bulvárny plátok Daily Express prišiel so šokujúcom informáciou, podľa ktorej sa anabáza Josého Mourinha na Santiago Bernabeu na konci sezóny skončí a skúsený Portugalec sa v novom ročníku stane staro- novým kormidelníkom Chelsea, a nahradí tak nepopulárneho španielskeho kouča Rafaela Beníteza.

 

Majiteľ londýnskeho klubu Roman Abramovič sa dokonca mal s portugalským trénerom stretnúť v Londýne počas reprezentačnej prestávky a spoločne predebatovať prípadnú budúcnosť „Moua“ v Premier League. Bývalý tréner Interu Miláno, či FC Porto vie, že bývalá hviezda Manchestru United Cristiano Ronaldo nie je v Reale Madrid šťastný a 50 - ročný odborník údajne dúfa, že sa mu svojho aktuálneho zverenca podarí v letnom prestupovom období získať do Chelsea za rovných 60 miliónov libier.
 
Budúcnosť 28 - ročného madridského bombardéra sa skloňuje s menšími prestávkami celú sezónu, pričom sa spomínal predovšetkým Ronaldov možný návrat do Manchestru United, čo však nakoniec obe strany vylúčili, minimálne v dohľadnej dobe. Daily Express ale tvrdí, že vďaka záujmu Chelsea sa do letnej bitky o Cristiana Ronalda zapojí aj vyššie spomínaný Manchester United, ktorému by mala v honbe za svojím bývalým zverencom pomôcť aj americká textilná firma Nike, pre ktorú by to bolo ekonomicky výhodné.

Pri množstve správ, ktoré každý deň máme možnosť v britskej tlači čítať, je skutočne veľmi ťažké odhadnúť, či v tomto prípade ide o pravdivé informácie. Skôr si myslíme, že z väčšej časti sa jedná o nepodloženú špekuláciu, pretože Cristiano Ronaldo, ktoré neskrýva svoje hlboké city k Manchestru United by len ťažko posilnil jedného z najväčších rivalov Red Devils. Na druhej strane návrat Josého Mourinha na Stamford Bridge je stále reálnejší a táto stopa by nemusela byť úplne slepá.
 
Aký je váš názor?