Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)

štvrtok, 4. apríl 2013 08:52 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner Madridu José Mourinho po zápase s Galatasarayom (3:0) vyhlásil, že Biely Balet hral výborne v obrane, no s ofenzívou až taký spokojný nie je. ,,V útočnom poňatí hry sme často strácali loptu. Ocitli sme sa vo viacerých situáciách tri na tri, či štyri na štyri, takže sme mohli streliť viac gólov.”

REAL MADRID
: Xabi Alonso napriek včerajšej jasnej výhre nad Galatasarayom Istanbul (3:0) krotí vášne a vyhlasuje, že Pusinky stále delí od postupu do semifinále 90 náročných minút na trávniku tureckého giganta.

REAL MADRID:
Európska komisia zaostrila na Real Madrid, ktorý podozrieva z využitia ilegálnej pomoci od štátu. Komisií sa nezdá, že mesto Madrid predalo v roku 1988 pozemky Realu Madrid za 421 tisíc eur a v roku 2011 ich odkúpilo naspäť až za 22,7 milióna eur. Tieto pozemky pritom mesto nezaplatilo priamo, ale vymenilo ich za pozemky okolo štadióna Santiago Bernabeu, ktoré dovtedy Biely balet od mesta prenajímal.   

BARCELONA
: Pepe Reina, ktorý je na širšom zozname možných kandidátov na uvoľnený post brankárskej jednotky Barcelony po odchádzajúcom Victorovi Valdesovi, podľa trénera Liverpoolu Brendana Rodgersa Anfield Road v lete určite neopustí.

BARCELONA:
Zranenie Lionela Messiho z utorňajšieho zápasu proti PSG napokon nebolo také vážne ako sa zdalo. Podľa najnovších odhadov doktorov by mohol Messi s prispením šťastia stihnúť už odvetný zápas štvrťfinále Ligy majstrov proti parížskemu veľkoklubu.

GETAFE:
Kmeňový hráč Getafe Venezuelčan Miku, ktorý aktuálne hosťuje v Celticu Glasgow, sa podľa vlastných slov na konci sezóny vráti do Primera Division.

GRANADA
: Vo víkendovom zápase proti Realu Betis sa na súpiske Granady zrejme neobjavia Diego Mainz a Odion Ighalo, ktorých trápia zranenia stehenného svalu respektíve kolena.

ESPANYOL:
Argentínsky obranca v službách Kataláncov Juan Forlín by s Espanyolom rád predĺžil zmluvu, ktorá mu konči už po tejto sezóne.