Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)

štvrtok, 4. apríl 2013 08:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Kormidelník Liverpoolu Brendan Rodgers vyhlásil, že špekulácie o odchode Pepeho Reinu z Anfield Road nie sú pred koncom sezóny na mieste a podľa jeho názoru bude Reina aj v budúcej sezóne obliekať farby The Reds. Španielsky brankár je v hľadáčiku konkurenčného Arsenalu a španielskej Barcelony.

LIVERPOOL:
Ďalším hráčom, ktorý sa ocitol pod drobnohľadom skautov The Reds je útočník francúzskeho Lille Dimitri Payet. Podľa anglickej tlače zaňho plánuje Liverpool v lete učiniť ponuku vo výške ôsmych miliónov libier.

CHELSEA
: Mladý belgický záložník Kevin De Bruyne, ktorý v tejto sezóne hosťuje ako kmeňový hráč Chelsea v nemeckom mužstve Werder Brémy, dostal od vedenia Londýnčanov pre budúcu sezónu na výber z dvoch možností: Buď zabojuje o miesto v zostave The Blues alebo musí zamieriť na hosťovanie do kvalitnejšieho klubu.

CHELSEA
: Kmeňový hráč Chelsea belgický útočník Romelu Lukaku by podľa Daily Mail mal v budúcej sezóne pôsobiť v kvalitnejšom mužstve ako je jeho súčasný chlebodarca West Bromwich Albion. No zrejme pôjde opäť o hosťovanie.

CHELSEA:
Španielsky kormidelník Rafa Benitez, ktorý po tejto sezóne s určitosťou skončí na lavičke Chelsea, nevylučuje, že aj v budúcom ročníku bude pôsobiť na Britských Ostrovoch. Benitez zároveň vyhlásil, že jeho cieľom v končiacej sezóne je umiestniť sa s Chelsea na 3. mieste v tabuľke Premier League a vyhrať FA Cup. 

TOTTENHAM:
Minimálne najbližšie tri zápasy nemôže André Villas-Boas počítať so službami Jermaina Defoea, ktorý si privodil svalové zranenie.

NEWCASTLE:
V dnešnom zápase Európskej ligy proti Benfice Lisabon sa objavia v drese Strák aj brankár Tim Krul a obranca David Santon, ktorých trápili zranenia členku, respektíve stehenného svalu.

EVERTON
: David Moyes poškuľuje po službách útočníka Sportingu Lisabon Jeffréna. 25-ročný bývalý mládežnícky reprezentant Španielska má podľa odhadov hodnotu okolo štyroch miliónov eur.

ASTON VILLA:
Daily Mail tvrdí, že ďalšie pôsobenie anglického útočníka Darrena Benta v Aston Ville je minimálne nahnutá. Bývalý kanonier Sunderlandu a anglickej reprezentácie sa pri poslednom zápase The Villans proti Liverpoolu ani nezmestil na zápasovú súpisku.

STOKE:
Bývalý stredopoliar Liverpoolu a v súčasnosti hráč Stoke City Charlie Adam možno odíde do druholigového Crystal Palace. Tam by sa mohol stretnúť s koučom Ianom Hollowayom, ktorý ho svojho času viedol v Blackpoole.

QUEENS PARK RANGERS:
V hľadáčiku predstaviteľov AC Miláno sa ocitol brankár QPR Julio Cesar, ktorý ešte minulú sezónu chytával za konkurenčný Inter Miláno.