Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)

piatok, 5. apríl 2013 11:06 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Kmeňový hráč Barcelony Ibrahim Afellay, ktorý v tejto sezóne hosťuje v Schalke 04, sa ocitol v centre pozornosti skautov Interu Miláno a Lazio Rím. Holandský záložník sa však viackrát nechal počuť, že by najradšej zabojoval o svoje miesto v zostave španielskeho giganta.

REAL MADRID:
Michael Essien, ktorý hosťuje z Chelsea v Reale Madrid do konca tejto sezóny, ešte nevie, kam budú po sezóne smerovať jeho kroky. Otázny je aj postoj Realu Madrid, ktorý zatiaľ nedal najavo, či sa pokúsi dojednať s Chelsea trvalý prestup ghanského záložníka.

ESPANYOL
: Opora katalánskeho klubu Sergio García sa nechal počuť, že by sa veľmi rád vrátil do španielskej reprezentácie, v ktorej bol naposledy v roku 2008, keď bol členom kádra, ktorý triumfoval na Eure.

REAL SOCIEDAD:
V zápase proti Malage nebude môcť Real Sociedad počítať so službami Xabiho Prieta, ktorý má poranený stehenný sval.

REAL BETIS
: Tréner Realu Betis Pepe Mel je nadšený z toho, že si jeho mužstvo bez väčších starosti zabezpečilo záchranu v súťaži a teraz myslí na menej skromný cieľ – účasť v pohárovej Európe. Betis aktuálne stráca na šiestu Valenciu dva body a na štvrtý Real Sociedad štyri.

VALENCIA
: Do tréningového procesu Valencie sa vrátil útočník Roberto Soldado, ktorý bude zrejme pripravený nastúpiť už na víkendový zápas proti Valladolidu.

SEVILLA
: Tréner Sevilly Unai Emery chce priviesť do klubu svojho bývalého zverenca zo Spartaku Moskva Demyho De Zeeuwa. 29-ročný defenzívny záložník, ktorého hodnota sa odhaduje na tri milióny eur, aktuálne hosťuje v Anderlechte.