Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)

piatok, 5. apríl 2013 11:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Yaya Touré najlepším spôsobom reagoval na klebety, podľa ktorých chce odísť z Manchestru City, keď včera podvečer predĺžil s Citizens kontrakt do konca sezóny 2016/2017.

MANCHESTER CITY:
Podľa anglických médií poškuľuje po službách kapitána Manchestru City Vincenta Kompanyho nemecký gigant Bayern Mníchov.

MANCHESTER CITY:
Po Carlosovi Tevézovi je ďalším hráčom Manchestru City, ktorý bude musieť v najbližšej dobe využívať služby mestskej prepravy Samir Nasri, ktorému na polrok zobrali vodičský preukaz, pretože neuhradil pokuty za zlé parkovanie.

MANCHESTER UNITED:
Tréner Red Devils Alex Ferguson si nerobí ťažkú hlavu z horšej streleckej formy Robina Van Persieho. ,,Jeho góly prídu. Každý útočník zažije slabšie obdobie, je to jeho súčasťou.”

MANCHESTER UNITED:
 Podľa hviezdy Paris Sait-Germain Zlatana Ibrahimoviča by Wayne Rooney spravil najlepšie, keby prestúpil do parížskeho veľkoklubu.

MANCHESTER UNITED:
Do tréningového procesu Red Devils sa vrátili útočník Wanye Rooney a obranca Rafael.

CHELSEA:
Michael Essien priznal, že ešte netuší kam povedú jeho kroky po skončení aktuálnej sezóny. Ghanský záložník je kmeňovým hráčom Chelsea, no v tejto sezóne hosťuje v Reale Madrid, kde sa mu darí. Či sa ho pokúsi Real z Chelsea odkúpiť, alebo sa Essien vráti na Stamford Bridge, je stále zahalené rúškom tajomstva.

TOTTENHAM:
Včerajší zápas Európskej ligy proti FC Bazilej nedohrala najväčšia hviezda Spurs Gareth Bale, ktorý si škaredo poranil členok a ihrisko musel opustiť na nosítkách. Škaredo vyzerajúce zranenie našťastie nie je natoľko vážne ako sprvoti vyzeralo a podľa trénera VIllasa-Boasa existuje nádej, že Bale zasiahne do hry už 21.apríla v šlágri proti Manchestru City.

TOTTENHAM
: V hľadáčiku skautov Spurs sa ocitol Bebars Natcho z Rubinu Kazaň, ktorý zhodou okolností včera strelil jediný gól Kazane do siete Chelsea v prvom štvrťfinále Európskej ligy (3:1).

NEWCASTLE & LIVERPOOL
: Podľa plátku Daily Mirror sa v lete pokúsi Tottenham získať z Liverpoolu Andyho Carolla výmenou za záložníka Hatema Ben Arfu.
EVERTON: Úspešný tréner Evertonu David Moyes, ktorý je v poslednej dobe spájaný s odchodom na lavičku Chelsea, sa najnovšie spomína aj s pôsobením v nemeckom Schalke 04.

WEST BROMWICH:
Vedenie W.B.A. pripravuje nové zmluvy pre tri opory tímu záložníka Youssoufa Mulumbu,  obrancu Garetha McAuleyho a útočníka Shane Longa. 

QUEENS PARK RANGERS:
Viceprezident AC Miláno Adriano Galliani dementoval fámy, podľa ktorých sa v lete AC pokúsi kúpiť z QPR brankára Julia Cesara, ktorý pred pôsobením na Britských Ostrovoch obliekal farby najväčšieho konkurenta Rossoneri milánskeho Interu.