Main Content

Vstupenky na pražský zápas ČR - SR od 150 Kč

piatok, 5. apríl 2013 14:30 | Autor: TASR

Vstupenky na pražský zápas ČR - SR od 150 Kč
Vstupenky na pražský zápas ČR - SR od 150 Kč | zdroj: TASR

Praha 5. apríla (TASR) - Ceny vstupeniek na zápas série Euro Hockey Challenge medzi domácim Českom a Slovenskom (vo štvrtok 18. apríla o 18.00 h v pražskej Tipsport aréne) sa pohybujú v rozpätí 150-300 Kč. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

"Od začiatku sme plánovali usporiadať tento prestížny duel v Prahe, avšak organizácia zápasu bola tohto roku kvôli účasti oboch pražských tímov v play off extraligy náročnejšia. Po vyradení Sparty Praha bolo po dohode s ČSLH rozhodnuté, že už nie je možné prípravy stretnutia odkladať a preto sa stretnutie uskutoční v Tipsport aréne," povedala Jana Obermajerová, riaditeľka BPA sport marketing a.s., výhradného marketingového partnera Českého svazu ledního hokeje (ČSLH).

"Veríme, že do hľadiska príde i veľa fanúšikov Slovenska, ktorí tu pracujú či študujú a pomôžu tak vytvoriť skvelú atmosféru pre obe družstvá. Boli by sme radi, keby stretnutie nadviazalo na súboje Leva so Slovanom v KHL, ktoré patrili k ozdobám súťaže," doplnil Petr Nitsche, vedúci oddelenia hokeja BPA sport marketing a.s.

Predpredaj vstupeniek sa začal v piatok 5. apríla o 12.00 h prostredníctvom distribučných sietí Ticketpro (www.ticketpro.cz) a Ticketportal (www.ticketportal.cz). Zostávajúce vstupenky budú k dispozícii v deň stretnutia v pokladniach Tipsport arény.