Main Content

Futbal: Paríž SG v Rennes bez Alexa a Thiaga Mottu

piatok, 5. apríl 2013 16:30 | Autor: TASR

Paríž 5. apríla (TASR) - Líder francúzskej futbalovej Ligue 1 Paríž St. Germain nastúpi v sobotňajšom zápase 31. kola na pôde Stade Rennes bez brazílskeho stopéra Alexa a talianskeho stredopoliara Thiago Mottu. Informovala agentúra Reuters.

Alex si privodil zranenie stehenného svalu v prvom štvrťfinálovom dueli Ligy majstrov s FC Barcelona (2:2) a hoci cez víkend proti Rennes nenastúpi, jeho zdravotný stav nie je natoľko vážny a do stredajšej odvety proti Kataláncom na Nou Campe by mal byť fit. "Alex je jediným hráčom, ktorého kvária zdravotné patálie po zápase s Barcelonou. Čo sa týka Mottu, toho už dlhšie sužujú problémy, ale dúfam, že na odvetu s Barcelonou s ním budem môcť počítať," povedal Ancelotti.

Paríž SG má 7-bodový náskok na čele tabuľky pred Olympique Marseille, osem bodov stráca tretí Lyon. Napriek tomu nebude Ancelotti šetriť hráčov v sobotňajšom dueli najvyššej domácej súťaže. "Zmien oproti zostave, ktorá hrala v utorok, nebude veľa. Zajtrajší zápas totiž môže byť jedným z kľúčových z hľadiska boja o titul," dodal skúsený taliansky kouč. Parížania majú Rennes čo oplácať, doma s nimi na jeseň prehrali 1:2.