Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)

sobota, 6. apríl 2013 11:11 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

 

ATLÉTICO MADRID: Radamel Falcao, o ktorého bude na prestupovom trhu v lete obrovský záujem, vyhlásil, že zatiaľ žiadnu konkrétnu ponuku na prestup nedostal a zdôraznil, že je v Atléticu spokojný a nebráni sa tomu, aby dodržal zmluvu, ktorá končí až po sezóne 2015/2016.

REAL MADRID
: Anglická tlač naďalej špekuluje o návrate Josého Mourinha do londýnskej Chelsea, ktorú viedol medzi rokmi 2004 a 2007. Najnovšie sa hovorí o tom, že súčasný kormidelník Bieleho Baletu dal majiteľovi Chelsea Romanovi Abramovičovi dve podmienky a ak ich splní balí po sezóne kufre smer Londýn. Prvým konkrétnym krokom by malo byť predĺženie zmluvy s Frankom Lampardom a druhým zmluva s ročným platom 12 miliónov libier.

REAL MADRID:
Na súpisku Realu Madrid sa po vyše dvoch mesiacoch vracia Iker Casillas. V stretnutí proti Levante však bude len náhradníkom.

REAL MADRID:
Španielska tlač prišla s informáciou, podľa ktorej sa Real Madrid dohodol s brazílskym krajným obrancom Marcelom na predĺžení zmluvy do konca sezóny 2017/2018. Oficiálne však tieto špekulácie zatiaľ potvrdené neboli.  

BARCELONA:
Do tréningového procesu Blaugranas sa vrátili dve opory tímu obranca Adriano a útočník Pedro. Druhý menovaný aktuálne trénuje s veľkým úsmevom na tvári, nakoľko sa mu včera narodilo prvé dieťa – syn Bryan.

ESPANYOL:
Obranca Espanyolu Hector Moreno poprel špekulácie, podľa ktorých chce v lete barcelonsky klub opustiť a prestúpiť do PSV Eindhoven. 25-ročný mexický obranca vyhlásil, že je v mužstve šťastný.