Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)

sobota, 6. apríl 2013 11:14 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Útočník Galatasarayu Istanbul Didier Drogba naznačil, že nevylučuje svoj návrat do Chelsea. Veľa bude záležať od toho, či sa na Stamford Bridge vráti José Mourinho, ktorý aktuálne trénuje Real Madrid.Viac info tu >>>

CHELSEA:
Podľa anglickej tlače požaduje José Mourinho od majiteľa The Blues Romana Abramoviča ročný plat vo výške 12 miliónov libier a zároveň predĺženie zmluvy s klubovou ikonou Frankom Lampardom. V prípade splnenia týchto podmienok je vraj pripravený vrátiť sa na Stamford Bridge.

MANCHESTER CITY:
Ako sme vás včera informovali Yaya Touré podpísal s Manchestrom City zmluvu do konca sezóny 2016/2017 a dementoval tak fámy o svojom plánovanom odchode. 29-ročný rešpektovaný defenzívny stredopoliar v neskoršom rozhovore s novinármi priznal, že by na Etihad Stadium raz rád ukončil profesionálnu kariéru.

EVERTON: 
Tréner Evertonu David Moyes, ktorého média spájajú s odchodom na lavičku Chelsea či Schalke 04, bol vyhlásený anglickou futbalovou asociáciou za najlepšieho trénera mesiaca marec.

TOTTENHAM
: Najlepším hráčom mesiaca marec sa podľa FA stal obranca Tottenhamu Jan Vertonghen.

SWANSEA: 
Waleský klub sa dohodol na predĺžení zmluvy s 26-ročným španielskym obrancom Chicom Floresom.  Nový kontrakt platí do konca sezóny 2015/2016.

FULHAM:
Vedenie Fulhamu ponúklo skúsenému 40-ročnému brankárovi Markovi Schwarzerovi možnosť predĺženia kontraktu na ďalšie obdobie, no nevie mu zaručiť, že bude tímovou jednotkou.

LIVERPOOL
: Agent Fabia Boriniho Marco de Marchi poprel fámy, podľa ktorých Fiorentina učinila za talianskeho útočníka konkrétnu ponuku a odkázal, že The Reds s Borinim počítajú aj do budúcnosti.

QUEENS PARK RANGERS
: Majiteľ QPR Tony Fernandes vyhlásil, že Harry Redknapp nepríde o svoju prácu ani v prípade, že londýnsky klub nezvládne náročný boj o udržanie v súťaži.

QUEENS PARK RANGERS:
QPR v boji o záchranu už nepomôže 31-ročný Shaun Wright-Phillips. Skúsený anglický záložník sa včera podrobil operácií členka, ktorý ho trápil už dlhšiu dobu.