Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera División (7.4.)

nedeľa, 7. apríl 2013 09:21 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa zo španielskej Primera División (7.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera División (7.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID & FC BARCELONA: Na linke Madrid- Barcelona sa začalo šepkať o obrovskej prestupovej bombe. Sergio Ramos a Iker Casillas totiž mali dať vedeniu Bieleho Baletu ultimátum, že ak po sezóne neodíde tréner Mourinho, tak odídu oni. Aby toho nebolo málo, ich kroky by mali smerovať k najväčšiemu rivalovi Los Blancos- do Barcelony.

REAL MADRID: Brazílsky obranca Marcelo, ktorý patrí medzi najväčšie opory Bieleho Baletu predĺžil svoj kontrakt s Los Blancos do roku 2018.
 
ATLÉTICO MADRID: Londýnsky Arsenal sa stále nevzdal nádeje na získanie talentovaného útočníka Los Colchoneros Adriana Lopéza, za ktorého sú Kanonieri ochotní zaplatiť 8.5 milióna libier.
 
REAL MADRID: Nemecký legionár v službách Bieleho Baletu Sami Khedira si pochvaľuje trénera Mourinha. Podľa slov tuniského rodáka je Portugalec najlepším koučom, aký ho kedy trénoval.  
 
REAL MADRID:  Na adresu Josého Mourinha sa vyjadril aj španielsky reprezentant Xabi Alonso, ktorý by bol podľa vlastných slov rád, ak by Mou ostal na štadióne Santiaga Bernabeua aj v budúcej sezóne.
 
FC BARCELONA: Po tom, čo Lionel Messi vynechal včerajší zápas Barcelony proti Mallorce je jeho štart v odvete Ligy majstrov proti Parížu Saint Germain otázny.
 
FC BARCELONA: Pravý obranca katalánskeho giganta Dani Alves sa vyjadril, že ho mrzí, keď si niektorí ľudia myslia, že jeho profesionalita nie je často taká, aká by mala byť. Niektorí fanúšikovia totiž Alvesovi vyčítajú extravagantné účesy a štýl vystupovania na verejnosti.