Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)

nedeľa, 7. apríl 2013 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM: Gareth Bale, ktorý sa v zápase Európskej ligy s FC Bazilej nepríjemne zranil bude Kohútom chýbať dva týždne, takže budúcotýždňovú odvetu vo Švajčiarsku nestihne.

CHELSEA: Fernando Torres sa vyjadril, že v lete z londýnskej Chelsea neodíde, pretože chce vedeniu a fanúšikom splatiť 50 miliónov, ktoré do jeho osoby pred pár rokmi investovali.
 
WEST HAM: Tréner londýnskeho West Hamu United Sam Allardyce prehlásil, že záujem Kladivárov o Wilfrieda Bonyho z Vitesse je skutočný a v lete sa ho WHU pokúsi z Holandska vykúpiť.
 
ARSENAL: Asistent Arsena Wengera Steve Bould sa vyjadril, že budúcoročné účinkovanie v Európskej lige, by mohlo v konečnom dôsledku Kanonierom pomôcť. Gunners totiž stále nemajú istú miestenku do Ligy majstrov a pri konkurencii Chelsea s Tottenhamom sú najväčším outsiderom.
 
MANCHESTER UNITED:  Po nepresvedčivom výkone portugalského záložníka Naniho proti Chelsea v FA Cupe sa opäť objavili informácie o jeho možnom letnom odchode. Samotný hráč priznal, že aktuálna sezóna mu vôbec nevychádza.
 
MANCHESTER CITY: Pred pondelkovým Manchesterským derby sa brankár úradujúceho majstra Joe Hart vyjadril, že Citizens aktuálny ročník ešte nezabalili a na Old Trafford sa pokúsia zvíťaziť.
 
EVERTON: Kouč liverpoolskych Karameliek David Moyes otvorene priznal, že káder Evertonu je príliš úzky na to, aby sa pasoval o miestenku v Lige majstrov.