Main Content

Futbal: Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 v 25. kole CL

sobota, 6. apríl 2013 17:30 | Autor: TASR

Trnava 6. apríla (TASR) -

Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 (0:0)

Góly: 62. Tomaček - 86. Kosík. Rozhodoval: Chmura, bez kariet. 3206 divákov.

Zostavy a striedania:

Spartak Trnava: Rusov - Janečka, Čarnota, Karhan, Grabež - Sabo, Augustini, Hodúr, Ciprys (57. Vyskočil) - Lietava (57. Tomaček), Mikovič (67. Mikinič)

Spartak Myjava: Solnička - Siva, Kosík, Černáček, Kumančík - Kuračka, Šulek, Bruško (70. Ďuriš), Daniel (77. Kukoľ) - Urgela, Sládek (70. Harsányi)

Úvodné minúty zápasu patrili domácim, no k zakončeniu sa dostal iba Hodúr, s ktorého strelou spoza šestnástky si brankár Solnička bez problémov poradil. Hostia sa snažili o kombinačný a útočný futbal a v 9. minúte po prihrávke Daniela sa dostal do šestnástky Urgela, ale jeho krížna prihrávka nenašla adresáta. V 15. minúte vystrelil z asi 20 metrov Šulek a jeho pokus na dvakrát zneškodnil brankár Rusov. V ďalšom priebehu polčasu sa hral medzišestnástkový futbal s minimom striel na bránu. V 31. minúte dobrú strelu Karhana z priameho kopu výborne vytlačil myjavský brankár. Do druhého polčasu nastúpili domáci so snahou čo najskôr skórovať, ale presne po hodine hry sa mohli do vedenia dostať hostia, keď po ľavej strane prenikol Sládek, našiel nabiehajúceho Kuračku, no jeho strelu stačil zblokovať obranca Grabež. Trnavčanom pomohlo dvojité striedanie a po piatich minútach pobytu na trávniku sa dostal s loptou do šestnástky Tomaček a z uhla ľavačkou vymietol ľavý horný roh Solničkovej brány. O desať minút neskôr po rohu Kuračku hlavičkoval Černáček a loptu smerujúcu pod brvno stačil brankár Rusov vytlačiť na konštrukciu brány. Hostia sa snažili o vyrovnanie a po dvojitom striedaní sa im to nakoniec podarilo. V 86. minúte sa dopredu vysunul stopér Kosík a strelou od pravej žrde vyrovnal na konečných 1:1.