Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)

pondelok, 8. apríl 2013 12:39 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson pred zápasom s Manchestrom City vyhlásil, že pre fanúšikov Red Devils je v každej sezóne najdôležitejšie, aby United uspeli v domácej lige a až potom nasleduje Liga majstrov a ostatné pohárové súťaže.

MANCHESTER UNITED
: Červení Diabli sa chystajú na podpis novej 8-ročnej sponzorskej zmluvy so spoločnosťou AON, ktorá by im mala priniesť do pokladnice ročne 15 miliónov libier.

ARSENAL:
Český záložník Arsenalu Londýn Tomáš Rosický si myslí, že v závere sezóny bude dôležité, aby Arsenal zvládol všetky domáce stretnutia. Ak v nich uspeje má veľkú šancu dostať sa na tretie alebo štvrté miesto zaručujúce účasť v Lige majstrov.

ARSENAL:
Arséne Wenger chváli skvelú výkonnosť Tomáša Rosického a dúfa, že v Arsenale raz ukončí svoju profesionálnu kariéru.

ARSENAL:
Kormidelník Gunners naďalej sleduje výkony hviezdy Atlética Madrid Adriana, ktorého by v lete rád priviedol na Emirates Stadium.

CHELSEA:
Fernando Torres si myslí, že sa v Chelsea postupne zlepšuje, no zároveň priznáva, že to ešte stále nie je ono v porovnaní s jeho výkonmi v Liverpoole či Atléticu Madrid. Španielsky kanonier zároveň bez váhania dodáva, že chce zostať na Stamford Bridge aj v budúcej sezóne.

CHELSEA
: Športový riaditeľ Leverkusenu Rudi Voller nepoprel špekulácie nemeckých plátkov, ktoré informovali, že Chelsea chce získať z Bayeru talentovaného 22-ročného útočníka André Schürrleho. Jeho hodnota sa odhaduje až na 25 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Tréner Citizens Roberto Mancini reagoval na špekulácie anglických plátkov, ktoré začali po odobratí vodičského preukazu Carlosovi Tevézovi písať o Argentínčanovom odchode z Anglicka. Mancini nato vyhlásil, že Tevéz sa chová v mužstve príkladne a jeho odchod nie je vôbec v hre.

TOTTENHAM:
André Villas-Boas poškuľuje po službách žiadaného stopéra Twente Enschede Douglasa. Trhová hodnota 25-ročného Holanďana s brazílskymi koreňmi sa odhaduje na 8,5 milióna eur.

LIVERPOOL:
Vedenie Vasco de Gama poprelo špekulácie, podľa ktorých Liverpool učinil ponuku za obrancu Dedého. Brazílsky klub však nevylúčil, že k obchodu môže dôjsť v lete.