Main Content

Volejbal: SVF uzavrela zmluvu s televíziou Slovaksport TV

pondelok, 8. apríl 2013 18:30 | Autor: TASR

Bratislava 8. apríla (TASR) - Slovenská volejbalová federácia (SVF) uzavrela zmluvu so súkromnou slovenskou športovou televíziou Slovaksport TV. Volejbaloví priaznivci sa tak môžu tešiť na bohatý program živých prenosov zo zápasov slovenských reprezentácií mužov i žien, vybrané zápasy finále extraligy mužov a žien, ako aj z domácej beachvolejbalovej série a finále majstrovstiev Slovenska v Košiciach.

Na obrazovkách uvidia diváci zápasy slovenskej mužskej reprezentácie počas turnaja Európskej ligy v Nitre (4.-6. júla 2013), nebudú chýbať ani stretnutia slovenskej ženskej reprezentácie z kvalifikačného turnaja o postup na majstrovstvá sveta, ktorý sa od 24. do 26. mája uskutoční v Poprade a v priamom prenose Slovaksport TV odvysiela aj odvetu kvalifikačného dvojzápasu o postup na ME žien Slovensko - Bielorusko (6. júna 2013).

Na prelome augusta a septembra táto TV prinesie aj prípravný duel slovenskej mužskej reprezentácie s Fínskom. "Skutočným bonbónikom pre volejbalových priaznivcov bude zápas s olympijskými víťazmi z Ruska, ktorý sa v rámci záverečnej prípravy tesne pred štartom majstrovstiev Európy uskutoční 17. septembra na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Slovaksport TV kúpil aj práva na majstrovstvá Európy žien v Nemecku a vo Švajčiarsku," informovala SVF na oficiálnom webe.