Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)

utorok, 9. apríl 2013 10:34 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: José Mourinho na tlačovej konferencií pred zápasom s Galatasarayom vyhlásil, že jeho budúcnosť na lavičke Realu Madrid nebude vôbec ovplyvnená tým, či sa podarí Bielemu Baletu vyhrať Ligu majstrov, alebo nie.  

REAL MADRID:
Podľa španielskych plátkov portugalský obranca Pepé dnes nenastúpi v odvete štvrťfinále Ligy majstrov proti Galatasarayu Istanbul pre problémy so svalovým zranením.

BARCELONA
: Včerajší tréning Blaugranas vynechal pre chorobu brankár Victor Vadlés. Opora Kataláncov by však mala byť do zajtrajšieho duelu proti PSG 100% fit.

BARCELONA:
Pred zajtrajšou odvetou proti Barcelone vo štvrťfinále Ligy majstrov vyhlásil útočník PSG Zlatan Ibrahimovič, že pre PSG prichádza čas na prepísanie klubovej histórie. Minulý týždeň skončil zápas v Parku Princov 2-2 a v prípade, že budú chcieť Parížania postúpiť bud[ musieť na Camp Nou zvíťaziť, alebo streliť minimálne 2 góly a doviesť zápas do predĺženia.

MALAGA:
Tréner Malagy Manuel Pellegrini, ktorému v nedeľu zomrel otec, sa stihne vrátiť k mužstvu z pohrebu v Čile ešte dnes, aby bol na lavičke Andalúzanov počas dnešného odvetného súboju Ligy majstrov na pôde nemeckého ex-šampióna Borussie Dortmund.

REAL BETIS:
25-ročná opora Betisu José Alberto Caňas s najväčšou pravdepodobnosťou v lete prestúpi do Swansea City. Waleský klub pôsobiaci v Premier League sa už údajne dohodol s Caňasom na podmienkach zmluvy.  

DEPORTIVO LA CORUNA:
Bez ohľadu na to, či sa Deportivo udrží v najvyššej súťaži, alebo nie, je vedenie klubu pripravené ponúknuť trénerovi Fernandovi Vázquezovi predĺženie kontraktu, ktorý mu uplynie už po tejto sezóne.

REAL SOCIEDAD
: Minimálne tri týždne nebude môcť Real Sociedad počítať so službami Davisa Zurutuza. 26-ročný záložník bude oddychovať pre poranenie stehenného svalu.

ESPANYOL:
Tréner Espanyolu Javier Aguirre si napriek 13-bodovému náskoku pred zónou zostupu stále nemyslí, že má jeho mužstvo zabezpečenú záchranu v súťaži.