Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)

utorok, 9. apríl 2013 10:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Hoci Manchester City včera vyhral na pôde svojho úhlavného konkurenta Manchestru United (1:2) tréner hostí Roberto Mancini si myslí, že Citizens už nemajú nádej na ligový titul. ,,Majstrom sú podľa mňa už teraz United. Tri body majú pre nás ale veľkú cenu, pretože si chceme udržať druhé miesto!” My dodávame, že City strácajú na prvých Červených Diablov sedem kôl pred koncom súťaže 12 bodov.

MANCHESTER CITY
: Vo včerajšom zápase na pôde Old Traffordu si poranil stehenný sval záložník Citizens David Silva. Je pravdepodobné, že bude chýbať vo víkendovom semifinále FA Cupu proti londýnskej Chelsea.

MANCHESTER CITY:
Podľa portálu caughtoffside.com sa o služby Carlosa Tevéza intenzívne zaujímajú predstavitelia Interu Miláno.

MANCHESTER UNITED:
Kouč Red Devils Alex Ferguson po včerajšej domácej prehre s Manchestrom City vyhlásil, že jeho hráči sa nemôžu uchlácholiť 12-bodovým náskokom a nesmú pred záverom sezóny nič podceniť. Inak môžu City ľahko vrátiť do hry o ligový titul.

TOTTENHAM
: V závere sezóny bude môcť mužstvu André Villasa-Boasa pomôcť aj francúzsky obranca Younes Kaboul, ktorý sa vracia do zostavy po vážnom zranení kolena, ktoré utrpel hneď v prvom zápase tejto sezóny.

CHELSEA:
Zápas so Sunderlandom (2:1) nedohrala opora The Blues útočník Demba Ba, ktorý musel striedať po polčase pre poranený členok. Oficiálna stránka Chelsea zatiaľ informovala o jeho stave len veľmi nejasne a nie je preto jasné, ako dlho bude mužstvu Rafa Beniteza chýbať.

SWANSEA
: Waleský klub, ktorý prežíva najvydarenejšiu sezónu v histórií klubu, vykázal za druhú polovicu minulého roku rekordný zisk vo výške 15,9 milióna libier.

SWANSEA:
Swansea City je podľa anglickej tlače blízko k získaniu Josého Alberta Caňasa z Realu Betis. 25-ročný záložník je podľa niektorých zdrojov už dohodnutý s waleským klubom na podmienkach kontraktu.

NORWICH
: Do zostavy Kanárikov sa vracia brankár John Ruddy, ktorý dlhú dobu maródoval so zranením stehenného svalu.