Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)

streda, 10. apríl 2013 10:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Taliansky útočník Red Devils Federico Macheda vyhlásil, že jeho kamarát a hviezda United Wayne Rooney v žiadnom prípade nemá v pláne v lete Manchester United opustiť.

LIVERPOOL & CHELSEA:
Súčasný kormidelník Chelsea Londýn Rafa Benitez v rozhovore pre španielsky denník Marca povedal, že by sa raz rád vrátil na lavičku Liverpoolu, s ktorým v minulosti žal veľké úspechy v Lige majstrov.

LIVERPOOL:
Nádejný 24-ročný stopér Toby Alderweireld z Ajaxu Amsterdam naznačil, že by v lete rád prestúpil do Premier League a jeho vysnívaným tímom je Liverpool FC.

CHELSEA:
Rafa Benitez prezradil, že Gary Cahill, ktorý sa nedávno podrobil operácií menisku, bude chýbať The Blues ešte minimálne dva týždne.

CHELSEA
: Útočník Realu Madrid Gonzalo Higuaín priznal, že po konci aktuálnej sezóny možno opustí štadión Santiaga Bernabeua. O 25 ročného útočníka Pusiniek a argentínskej reprezentácie sa intenzívne zaujíma Chelsea.

ARSENAL:
Andrej Aršavin, ktorý sa už dlhšiu dobu nevie presadiť v kádri Arsenalu údajne uvažuje nad ukončením kariéry. Bývalý kapitán ruskej reprezentácie má pritom stále len 31 rokov.

EVERTON:
Phil Neville oznámil, že po sezóne opustí mužstvo Evertonu, v ktorom strávil posledných 8 sezón a bol aj jeho kapitánom. Skúsený 33-ročný defenzívny stredopoliar, ktorému vyprší v Goodison Parku zmluva, však zdôraznil, že na ukončenie kariéry zatiaľ vôbec nemyslí.  

EVERTON:
Anglické média špekulujú o tom, kto nahradí na lavičke Toffees Davida Moyesa, o ktorého služby sa zaujíma Chelsea aj Schalke 04. Najnovšie sa hovorí o kormidelníkovi FC Porto Vitorovi Pereirovi.

QUEENS PARK RANGERS & TOTTENHAM:
Francúzsky útočník Loic Rémy sa možno bude v prípade zostupu QPR sťahovať do Tottenhamu, ktorý ho môže vykúpiť spod zmluvy za 8 miliónov libier.

QUEENS PARK RANGERS:
Prezident Queens Park Rangers Tony Fernandes sa vyjadril, že najväčšia hviezda The Hoopers Adel Taarabt bude v prípade zostupu QPR v lete na predaj.

FULHAM & STOKE